Èxit de participació i de l’operatiu de seguretat i neteja de la Fira d’Onda 2017

La Fira d’Onda 2017 va arribar a la seva fi després de deu dies intensos de festes marcats per una gran participació de veïns i visitants de localitats properes. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha fet un balanç molt positiu de les festes i ha destacat que “l’alta participació en la majoria dels actes ha fet que, una vegada més, la Fira d’Onda sigui un referent per a les localitats del voltant i ha suposat de nou un important estímul econòmic per als comerços i locals hostalers de la ciutat”.

Huguet també s’ha mostrat molt agraït amb “la Junta de Festes i amb tots els voluntaris de Fira, els cossos de seguretat, membres de Protecció Civil, així com les penyes i veïns, que han fet possible que la Fira sigui un èxit i que Onda hagi viscut un gran ambient durant tots aquests dies”.

L’alcalde també ha posat en relleu “la gran afluència de públic en els festejos taurins, especialment els dos dissabtes de Fira, en els quals Onda s’ha omplert de visitants d’altres poblacions per gaudir dels bous de ramaderies de primer nivell”. També ha afirmat que el canvi de dia de la celebració del ‘Sopar de Fira’ i la nova ubicació de les paelles, “han obtingut resultats positius i els onders s’han animat a acudir en massa a aquests multitudinaris actes de germanor”. Els actes culturals també han comptat amb un gran acolliment, arribant-se a esgotar les entrades dies abans de la seva representació, com és el cas de l’obra de teatre ‘Dos + dos’.

Així mateix, l’alcalde d’Onda ha fet balanç també dels serveis especials que es van planificar per Fira entorn de la seguretat i la neteja del municipi, que han contribuït al fet que milers de participants hagin gaudit de les festes durant aquests deu dies. “Tots els dispositius especials d’emergència, seguretat i mobilitat de l’Ajuntament d’Onda han complert amb la seva labor de forma efectiva durant la Fira. Onda ha comptat amb més de 400 serveis de reforç policial i centenars de quilos en forma de testos i blocs de formigó que han blindat els principals carrers del municipi”, ha assegurat Huguet, qui ha afegit que “la Fira s’ha gaudit de forma segura gràcies a l’operatiu dissenyat per la Policia Local que, al costat d’una important labor preventiva i una gran capacitat de resposta, s’ha evitat que es produís cap incident greu de seguretat”.

Finalment, Huguet ha posat de manifest la gran labor que s’ha fet durant aquestes festes per mantenir els carrers nets de la ciutat. “S’ha portat rigorosament l’operatiu especial que s’havia dissenyat, incloent el reforç del personal de neteja, la qual cosa ha suposat un esforç important també supervisant els treballs als carrers i coordinant els diferents serveis. D’aquesta manera, s’ha permès que les activitats de tots els esdeveniments i de la resta de la ciutat estiguessin en les millors condicions possibles”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.