Arranca la Fira d’Onda 2017 amb una variada programació i novetats

A un dia d’entrar de ple en la setmana gran d’Onda, el regidor de Festes de l’Ajuntament, Asensio Blaya, ha informat en una roda de premsa sobre el bon ritme de venda d’entrades dels espectacles de Fira i ha recordat alguns canvis i novetats més destacats «d’aquesta edició que es preveu amb molta afluència de públic i gran ambient”.

En aquest sentit, Blaya ha destacat com a novetat el canvi de data del tradicional ‘Sopar de Fira’. “Tots els anys s’ha celebrat el dilluns, dia amb una extensa programació. Per aquest motiu i després d’escoltar les propostes de la ciutadania, s’ha decidit canviar el sopar de germanor al dimarts i així un major nombre de veïns podran gaudir d’aquest esdeveniment multitudinari que és tradició a Onda”, ha afirmat Blaya. A més, el regidor ha explicat que “el Sopar de Fira anirà acompanyat d’un espectacle visual anomenat ‘Odysseus’, a càrrec de la Fam Cia de Teatre, i les embolades de bous d’aqueixa nit es realitzaran una mica més tard de l’habitual, a les 00.00 hores, perquè tots els veïns que participen al Sopar sopen tranquils i puguen arribar amb temps al recinte taurí si ho desitgen. Així mateix, Blaya ha recordat el canvi d’ubicació de les ‘Paelles’, que enguany es realitzaran el dilluns23 al pàrquing del pavelló Víctor Cabedo.

Quant al cartell taurí, Blaya ha informat sobre un canvi d’última hora. Per motius aliens a l’Ajuntament i a la Junta de Festes, la ramaderia Hermanos Benavent, no correrà l’encierro del dissabte 21, ni podrà estar present en la vesprada del dimarts 24. En el seu lloc, l’encierro i desencierro del dissabte, a les 08.00 hores, ho correran bous de Hermanos Cabello i la vesprada del dimarts estarà a Onda la ramaderia Hermanos Guillamón.

Quant a la programació musical, el regidor de festes ha volgut recordar els grans concerts que se celebraran en la Fira 2017. El dissabte 21 actuarà Robe, capdavanter d’Extremoduro, en la seva gira en solitari. I el divendres 27 tindrà lloc el concert de José Mercé, que també ha suscitat un gran interès. “Per a tots dos esdeveniments queden ja molt poques entrades”, ha informat Blaya.

Importants obres de teatre també van a representar-se al Mònaco en la setmana de festes d’Onda. Per a l’obra ‘Dos + dos’, el regidor ha informat que s’han esgotat les entrades de venda anticipada. No obstant açò, ha volgut deixar clar que, “el dia mateix de l’espectacle, el diumenge 22, els interessats a assistir a aquesta representació podran adquirir les entrades que s’han reservat per a la venda de taquilles”. Així mateix, Blaya ha informat que per a les obres ‘Pels pèls’ i ‘L’arròs del dijous’ queden molt poques localitats.

La matinada del dissabte 28 al diumenge 29, els amants de la música electrònica podran gaudir enguany de l’Ondatronic de forma gratuïta. Començarà a les 2.30 hores i comptarà amb els millors DJ del panorama actual.

Finalment, el regidor de Festes de l’Ajuntament d’Onda ha desitjat “unes bones festes tant als onders com als milers de visitants que rebrà la ciutat” i espera que “aquesta Fira es desenvolupe sense incidents greus i que les activitats que s’han programat per a tots els gustos siguen les més participatives possible”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.