Onda presenta una jornada per a promoure hàbits d’alimentació saludable

Encarna Ribes, tinent d’alcalde de Serveis a la Ciutadania de l’Ajuntament d’Onda, ha presentat la jornada saludable que se celebrarà el pròxim dia 29 de setembre a la Sala La Cassola.
Tal com ha explicat Ribes, la jornada saludable està emmarcada dins del Pla d’implementació local de l’Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció en el Sistema Nacional de Salut. “Des de l’Ajuntament d’Onda, com a membre de la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables, treballem per a oferir als nostres ciutadans diverses accions encaminades a fomentar entre ells una vida saludable en tots els aspectes. És per açò que organitzem aquesta primera jornada amb la qual pretenem fomentar la participació dels onders en la promoció i prevenció de la salut”.
En aquesta ocasió, aquesta jornada oberta a la ciutadania girarà entorn a l’alimentació i el desenvolupament d’hàbits de vida saludables. A les 17.30 s’iniciarà la jornada amb la recepció dels participants. Després de la presentació, la programació arrancarà a les 18.15 hores amb una ponència sobre “Nutrición y hábitos saludables en jóvenes deportistas”, a càrrec del Departament de nutrició i psicologia del Villarreal CF. A continuació, a les 19.15 hores, es realitzarà un taller pràctic per a fer més saludable l’alimentació del dia a dia; que serà impartit per Inma Girba, nutricionista del Centre de Salut II d’Onda. Finalment, a les 20 hores, es tancarà la jornada amb una taula redona.

Aquesta acció organitzada pel consistori forma part del Mapa de Recursos per a la Salut, que consisteix a oferir serveis que puguen ser utilitzats per tots els veïns i veïnes per a millorar el seu benestar i salut. Des de la web de l’Ajuntament s’ofereix informació sobre els recursos que ja estan disponibles com a centres per a majors, prevenció del tabac, programes d’alimentació saludables, etc. “Aquest mapa anirà augmentant amb el pas del temps i des de l’Ajuntament animem a tota la ciutadania a proposar nous recursos per a aconseguir aquest objectiu i ser una ciutat cada vegada més saludable”, ha conclòs Ribes.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.