Onda presenta el seu cartell taurí per a Fira 2017 amb bous de Salamanca

Asensio Blaya, regidor de Festes de l’Ajuntament d’Onda, acompanyat del President de la Junta de Festes, Raúl Badenes, ha presentat aquesta vesprada el cartell taurí de la Fira d’Onda 2017, que tindrà lloc del 20 al 29 d’octubre.

Blaya ha assenyalat que “el programa de festes s’està acabant de perfilar i en breu anunciarem un gran nombre d’actes pensats per a tots els públics, en els quals destacarà una variada oferta cultural i diversos actes festius que combinaran tradició i diversió. No obstant açò, avui ja podem presentar un potent cartell taurí que compta amb 14 exemplars de prestigioses ramaderies de Salamanca, als quals se sumaran altres 9 bous que aporten les xicotetes locals”.

En aquest sentit, Blaya ha destacat l’exhibició del ‘Bou de la Fira’, el dissabte 21 d’octubre a les 17 hores, de la ramaderia de Montalvo, amb guarisme 3 i número 21. A continuació s’exhibirà un bou de la ramaderia Los Bayones, també de guarisme 3, amb el número 7. Així mateix, ha anunciat els tancaments de bous braus. El primer serà el dimecres 25 d’octubre, amb bous braus de la ramaderia de Valdefresno. El segon serà el divendres 27 de la ramaderia de Concha y Sierra, patrocinat per l’associació taurina Guarisme 2. I finalment, el dissabte 28 d’octubre es realitzarà el tancament de la ramaderia El Pilar.

Quant a la resta de programació taurina, Badenes ha anunciat que el tret d’eixida ho donarà el tancament-destancament de la ramaderia Benavent, el primer dissabte de Fira a les 8 hores del matí. El mateix dia, a les 17 hores, s’exhibirà el bou de la ramaderia Montalvo, seguit de l’altre de la ramaderia Los Bayones; a continuació, vaques de la ramaderia de Miguel Parejo. Finalment, a les 23 hores, s’embolaran els bous de la vesprada a càrrec dels emboladors La Siesta i Sae 40, primer al Raval i després al Pla.

El dimarts 24, matinal de vaques de la ramaderia de Fernando Machancoses. A la vesprada es provaran els bous de la penya Ti-k i la penya Aficionats al bou de Fira, encara per saber l’ordre. A continuació, banyats de la ramaderia Benavent. A la nit s’embolaran els bous de la vesprada.

El dimecres 25, després del tancament de la ramaderia de Valdefresno, es provaran dos bous. A la vesprada, s’exhibiran dos banyats del tancament, seguidament el bou patrocinat per la Peña Pañuelito Verde i després exhibició de la resta de bous de Valdefresno i vaques de la ramaderia El Mijares. A les 20 hores, al Raval(a la zona de dins de la plaça), embolada a càrrec de Pirata y Cia, a partir de les 23 hores, a la Safona, una altra a càrrec de les emboladores Con un par de ovarios. Per a finalitzar, a la Porta del Sol, última embolada del dia a càrrec d’emboladors Sobrelazo.

El divendres 27, a més del tancament al matí, també hi haurà vesprada i nit de bous. I per a acabar, el dissabte 28, després del tercer tancament de la ramaderia El Pilar, es provaran dos bous. A la vesprada, exhibició de vaques de Hermanos Cabedo i de la resta de bous del tancament del matí. A la nit, es donarà per conclosa la programació taurina amb tres embolats: la primera a la Safona, pels emboladors Consultora; la segona al Raval, pels emboladors de la Ti-K; i la tercera al Pla, per emboladors de la Quebrá.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.