Onda obri el termini per a sol·licitar el Carnet Municipal de l’Alumnat

L’Ajuntament d’Onda, a través de l’àrea de Joventut que dirigeix Asensio Blaya, ha anunciat que els joves onders ja poden sol·licitar el nou Carnet Municipal de l’Alumnat per al transport i l’Aula Universitària UJI-Vila d’Onda.

Les sol·licituds poden realitzar-se de forma telemàtica, a través de la pàgina web municipal. Els interessats trobaran l’enllaç a www.onda.es, a l’apartat ‘Seu Electrònica’ i introduint-se en ‘Carpeta Ciutadana’. A continuació, podrà escollir el procediment administratiu ‘Carnet municipal de l’alumnat’ i seleccionar els serveis que desitge. A més, aquest tràmit també pot realitzar-se al Casal Jove, de dilluns a divendres, en horari de 17 a 21 hores. Per a aquest procés, és necessari comptar amb un certificat digital. En aquest sentit, el regidor ha informat que “si l’estudiant no disposa de certificat digital, pot sol·licitar-ho de forma gratuïta al SAT de l’Ajuntament”.

Blaya ha recordat que el Carnet Municipal de l’Alumnat és una targeta personal i intransferible que podran demanar els joves empadronats en la localitat, d’entre 16 i 35 anys. Per a beneficiar-se del transport gratuït, els sol·licitants han de cursar estudis postobligatoris en un centre públic o privat concertat de fora de la localitat, per no estar implantats aquests estudis a Onda. Així mateix, el regidor ha destacat que “els beneficiaris d’aquest carnet hauran de presentar-ho cada vegada que utilitzen el servei de transport”. A més, amb el Carnet Municipal de l’Alumnat, els joves onders tindran accés als serveis que ofereix l’Aula Universitària UJI-Vila d’Onda, inaugurada a la fi del passat mes de juny i que es troba situada al Local d’Associacions.

Una vegada revisada la documentació i resoltes les sol·licituds, els beneficiaris seran notificats perquè passen a arreplegar aquest carnet amb el qual l’equip de govern pretén oferir als joves facilitats en diferents serveis relacionats amb el desenvolupament de l’activitat educativa Postobligatòria.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.