Onda intensifica les mesures de seguretat per a la Fira

Onda es prepara per a la Fira i per a açò s’està coordinant des de l’Ajuntament un important dispositiu de seguretat. Es preveu realitzar un nou reforç de seguretat en la via pública per a garantir el bon desenvolupament dels actes festius, principalment durant els multitudinaris.

Així ho ha anunciat l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, després de la Junta Local de Seguretat que ha presidit amb el Subdelegat de Govern a Castelló, David Barelles, i en la qual ha estat present la regidora de Policia Local, Mari Carmen Aguilella. Durant la reunió, s’ha establit el dispositiu de seguretat de la Fira d’Onda, en la qual Policia Local i Guàrdia Civil, coordinaren les seves forces per a donar cobertura a qualsevol incidència que puga sorgir.

A més, s’han perfilat els detalls d’un dispositiu de festes que torna a fer especial èmfasi en la seguretat en els esdeveniments on es produeixen grans concentracions de persones, tenint en compte a més, els últims atemptats perpetrats a Barcelona i Cambrils. En aquest sentit, Huguet ha destacat que “seguirem les recomanacions del Govern, vigilant especialment el control dels accessos als vehicles en diferents zones de la ciutat amb vehicles de policia, bol.lards i obstacles pesats, entre altres mesures que ja es vénen aplicant habitualment, al que se sumen dispositius amb més agents desplegats entre la Policia Local i la Policia Autonòmica, que actuaran de manera coordinada al costat d’altres cossos com a Protecció Civil”.

Així mateix, Huguet ha informat que “la Fira converteix Onda, tradicionalment, en un punt de trobada de milers de persones arribats des de diferents punts de la província. Per açò, un total de 600 efectius es mobilitzaran durant la Fira per a garantir la tranquil·litat durant els festejos”.

Finalment, l’alcalde ha volgut “agrair i enaltir tant la coordinació com a col·laboració entre la Policia Local i la Guàrdia Civil, així com la participació d’un nodrit grup de voluntaris de Protecció Civil, durant les celebracions de la Fira Medieval i la Fira de Sant Miquel, doncs han afavorit el bon funcionament d’aquests dos grans esdeveniments”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.