Onda aconsegueix quasi 12.000 euros de Conselleria per a fomentar la llengua valenciana

Lluís Pastor, tinent d’alcalde de Dinamització Lingüística, ha anunciat que l’Ajuntament d’Onda ha aconseguit una subvenció d’11.778,19 euros de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per a la promoció de l’ús del valencià.

Pastor s’ha mostrat “molt satisfet” per l’increment de la quantitat rebuda respecte a anys anteriors. En aquest sentit, el tinent d’alcalde ha recordat que, “en 2016, Onda va aconseguir 10.640,15 euros de l’Administració Autonòmica, mentre que en tota la legislatura anterior, quan el Partit Popular estava al capdavant de la gestió del consistori, no es van aconseguir ni 4.000 euros”. Per a Pastor, “aquesta notícia és molt positiva. Demostra el bon treball que estem fent i és fruit de l’esforç realitzat per aconseguir finançament d’altres administracions per a dur a terme més activitats per al gaudi de tots els onders”.

La subvenció serà destinada, per exemple, a pagar les despeses d’obres de teatre, concerts com el ‘Mikelfest’, esdeveniments de cultura tradicional, campanyes com la de ‘Valencià per la igualtat’ o ‘Pasqua en Valencià’, la campanya de rebaixes o l’agenda escolar.

Finalment, el tinent d’alcalde Lluís Pastor ha declarat que “seguirem treballant en aquesta línia perquè aquest tipus d’ajudes són necessàries perquè l’Ajuntament puga seguir contribuint a la promoció del valencià a Onda i a més permeten augmentar les polítiques orientades a l’ús normatiu de la nostra llengua”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.