L’Ajuntament engega el nou Carnet Municipal de l’Alumnat per al transport i l’Aula Universitària UJI-Vila d’Onda

L’Ajuntament d’Onda, a través de la regidoria de Joventut que dirigeix Asensio Blaya, ha donat els primers passos per a la creació del Carnet Municipal de l’Alumnat (CMA), una targeta personal i intransferible que podran utilitzar els joves empadronats en la ciutat d’entre 16 i 25 anys per a obtenir determinats beneficis en serveis específics. “Amb la creació d’aquest carnet, l’actual equip de govern pretén oferir als joves facilitats en diferents serveis relacionats amb el desenvolupament de l’activitat educativa Postobligatòria”, ha manifestat l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet.

La Regidoria de Joventut engegarà una campanya per a donar a conèixer aquest carnet que inclourà al principi dos serveis. D’una banda, el servei d’autobús gratuït per a l’alumnat d’ensenyament Postobligatori. D’aquesta forma, l’equip de govern continua subvencionant el transport als estudiants de l’UJI i de FP i Batxillerat dels centres d’ensenyament de Castelló i Vila-real, a través d’aquest carnet que hauran de presentar cada vegada que utilitzen el servei. Així mateix, amb el Carnet Municipal de l’Alumnat, els joves onders tindran accés als serveis que ofereix l’Aula Universitària UJI-Vila d’Onda, inaugurada a la fi del passat mes de juny i que es troba situada al Local d’Associacions.

Amb la creació d’aquest Carnet Municipal de l’Alumnat (CMA), l’equip de govern demostra una vegada més la seva ferma aposta pels joves de la localitat. En aquest sentit, l’alcalde Ximo Huguet ha assenyalat que “seguirem treballant per a ampliar els serveis d’aquest nou carnet i perquè aquest segment de la nostra població seguisca comptant amb mesures com aquesta que els permeta afrontar el seu dia a dia amb més facilitats”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.