L’Ajuntament d’Onda s’organitza per a la gestió dels fons EDUSI

L’Ajuntament d’Onda ha engegat un organigrama de gestió per a coordinar les actuacions i projectes emmarcats en l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI), a través de la qual els fons FEDER europeus han concedit 5 milions d’euros a la ciutat.
L’alcalde de la ciutat, Ximo Huguet, ha explicat que l’Ajuntament assumeix així la posició de “organisme intermedi lleuger, la qual cosa comporta l’assumpció de la responsabilitat en la gestió d’aquests fons”. Açò fa que siga fonamental establir una organització adequada, els procediments que han de regir l’execució de l’estratègia, criteris de selecció d’actuacions i els mecanismes de control necessaris. “D’aquesta forma, es fa un pas d’enorme importància en el procés de gestió i execució de l’estratègia EDUSI a Onda per la qual, a través de la subvenció rebuda pels FEDER es desenvoluparà la recuperació de la zona de la Campaneta o el Corredor Verd, entre altres actuacions”, ha destacat Huguet.

Els òrgans que conformen la unitat de gestió estan formats per representants polítics i funcionaris municipals. L’alcalde d’Onda ha valorat aquest sistema establit per a l’adequada canalització i execució dels fons EDUSI com “un pas important més després dels realitzats des de la confirmació de la seva aprovació, on s’han succeït les reunions i la nostra presència recentment en jornades informatives realitzades a Madrid”

Finalment l’alcalde ha afirmat que, amb aquesta organització, el govern local pretén que la seva gestió es convertisca “en un exemple per a l’administració central, tant pel ritme de planificació que portem, com en la transparència del procés. Volem que els projectes finalment definits es facen realitat i per a açò seguirem comptant amb tots els agents socials, així com amb els tècnics especialistes en cada matèria a treballar, les forces polítiques representades en l’Ajuntament i amb la ciutadania per al desenvolupament de tota l’estratègia”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.