L’Ajuntament d’Onda inverteix 45.000 euros en obres al carrer Almería

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, juntament amb la regidora d’Urbanisme, Marta Piquer, han visitat les obres de reurbanització del carrer Almeria, incloses dins del Pla de Millora de Barris i que han suposat una inversió de 45.665 euros. Aquestes obres consisteixen en la col·locació de formigó al carrer, instal·lació de voreres noves, registres de sanejament nous i recollida de pluvials pel centre amb nous embornals. Marta Piquer explica que “aquestes obres donen resposta a la demanda veïnal, ja que han sigut els propis veïns del barri els qui han sol·licitat aquestes millores. Des de l’equip de govern, treballem per a oferir solucions als veïns i veïnes d’Onda, no volem deixar-nos a ningú pel camí”.

L’empresa encarregada de les obres és l’ondera Consvenir (Construccions Gargallo), d’aquesta manera l’Ajuntament d’Onda segueix en la línia de contractar empreses de la ciutat per a dinamitzar l’economia de la localitat. A més, amb aquesta actuació hi haurà una millor circulació de l’aigua en dies de pluja, millors voreres i es millorarà la qualitat ornamental.

“Amb aquest tipus d’accions cerquem millorar la qualitat de vida i els serveis de totes i tots els onders. La ciutadania compta per a aquest govern i volem crear oportunitats per a tots i totes, per aquest motiu, seguirem treballant en el Pla de Millora de Barris i contractant a empreses d’Onda, per a així incentivar la contractació dels veïns del municipi. És molt important que construïm la ciutat entre tots”, conclou Marta Piquer.

 

 

 

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.