L’Ajuntament d’Onda formarà en logística a 15 persones del municipi

L’Ajuntament d’Onda ha començat hui el curs de Logística i Operacions de Magatzem en el centre formatiu de Monteblanco que comptarà amb un total de 15 alumnes i una durada de 177 hores. Aquest curs serà impartit amb una nova tècnica formativa anomenada LEGO(R) SERIOUS PLAY (R), ja que el professor està homologat en aquest tipus de formació. El tinent d’alcalde de l’Àrea de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, ha assistit a l’acte d’inauguració i ha afirmat que “esperem que aquest curs siga d’utilitat, ja que volem facilitar la incorporació laboral i crear noves oportunitats per a tots i totes”.

El curs compta amb 90h de lliçó teòrica, 12h de formació RRLL de carretons i 75h de pràctiques no laborals, “l’objectiu d’aquest tipus de cursos és que els alumnes reben una formació completa, tant teòrica com pràctica. Les pràctiques no laborals es realitzaran en centres de treball que demanden l’ocupació per a facilitar la seua inserció laboral” explica el tinent alcalde. Els continguts que s’impartiran són logística i aprovisionament, gestió d’estocs, sistemes de magatzematge, gestió de magatzems, carretons elevadors, seguretat en el maneig i conducció de carretons i tallers de cerca activa d’ocupació i desenvolupament d’habilitats socioprofesionals.

Així, el curs vol que els alumnes coneguen les parts fonamentals d’un sistema de gestió d’estocs, mètodes de magatzematge, els costos logístics i criteris de control, entre altres coses, que sàpien realitzar la preparació de comandes, l’albarà, així com l’aplicació de les noves tecnologies en gestió logística, com el codi de barres, scanners, etc. A més, s’ensenyarà a que identifiquen les prestacions, maneig i característiques bàsiques dels diferents tipus de carretons elevadors existents.

 

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.