La Generalitat aprova la inversió d’1,2 milions a millorar el centre històric d’Onda

La Generalitat Valenciana ha aprovat la inversió d’1,2 milions d’euros aquest exercici per a les actuacions de l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana (ARRU) d’Onda. L’actual equip de govern liderat per l’alcalde XimoHuguet ha aconseguit aquesta ajuda que servirà per a  millorar el centre històric de la ciutat a través de la rehabilitació d’habitatges que afectarà fins a un total de 104. En aquest sentit, l’alcalde ha declarat que “l’ARRU a més d’ajudar a les famílies que resideixen en aquesta zona, també ajudarà a dinamitzar el turisme del municipi i l’economia local, ja que suposarà la contractació de fusters, pintors, entre altres oficis de la construcció, els qui s’han vist greument afectats per la crisi econòmica”.

Ximo Puig ja va assegurar el suport de la Generalitat en aquesta actuació en la seva visita a la localitat en el mes de juliol i aquesta ha aportat 170.000 euros a la subvenció, mentre que el Ministeri de Foment 957.366 euros. El cost total de l’ARRU es va pressupostar en 2016 en 3,4 milions d’euros que seran aportats pel Ministeri de Foment, el Consell, l’Ajuntament d’Onda i els particulars. La rehabilitació consisteix en la recuperació d’elements estructurals, millorar l’accessibilitat, l’eficiència energètica i l’habitabilitat dels habitatges.

“Volem fer una ciutat per a tots, creant oportunitats i millorar la qualitat de vida de les veïnes i veïns del municipi i aquesta inversió és una bona opció per a aconseguir-ho. Impulsarem el turisme a Onda i indirectament l’economia, però tenint en compte a la població. Per aquest motiu, seguirem treballant en nous projectes per a seguir en aquesta direcció”, ha conclòs Ximo Huguet.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.