La Fira de Sant Miquel 2017 combina comerç, desfilades solidàries, gastronomia i música

L’Ajuntament d’Onda ha presentat la programació d’activitats que conformen la ja tradicional Fira de Sant Miquel que, en aquest any 2017, se celebrarà els dies 21, 22, 23 i 24 de setembre. Més de 40 comerços conformaran aquesta edició, que comptarà amb molts atractius i una variada oferta. El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, ha explicat que “aquesta fira urbana intenta reinventar-se any rere any mantenint l’essència tradicional”. El Raval de Sant Josep, Calatrava, el Pla i la Font de Dins oferiran una concentració important, “tant comercial com d’oci”.

El consistori onder ofereix a veïns i visitants alternatives de diversió amb animacions itinerants, actuacions musicals, tallers, mostres gastronòmiques o desfilades de moda. “D’aquesta manera, els comerços mostraran el millor dels seus productes, alhora que s’ofereix als visitants activitats paral·leles i moltes sorpreses”, ha afirmat Badenas. En aquesta línia ha recordat que un dels plats forts de la fira aquest any és la celebració de la primera edició del ‘MikelFest’, “un conjunt de concerts musicals que es realitzaran el 22 de setembre i que té com a objectiu dinamitzar la ciutat, potenciar l’economia local i atreure visites al municipi”. En concret, les actuacions seran a càrrec de tres grups musicals diferents: els valencians ‘Candela Roots’, que oferiran als assistents un concert de música reggae, i ‘Mafalda’, que ho farà amb el seu punk-rock; així com els catalans ‘Bonobos’, que delectaran al públic amb la seva música fusió, en una sessió continua que començarà a les 22 hores. Els concerts tindran lloc al Raval Sant Josep i l’entrada serà totalment gratuïta.

En aquest sentit, Badenas ha destacat “la gran coordinació que hi ha hagut tant entre les àrees de Cultura i Dinamització Econòmica de l’Ajuntament, com amb l’Associació Local de de Hostaleria i Turisme d’Onda, per oferir una potent programació”. A més del ‘MikelFest’, per primera vegada se celebrarà la ‘I Fira Gastronòmica La Miqueleta d’Hosturionda’.

L’obertura oficial de la Fira de Sant Miquel serà el divendres 22, a les 19.30 hores, amb un  cercavila tradicional, encara que ja el dijous 21, també en el mateix horari, tindrà lloc la Festa d’Obertura de la ‘I Fira Gastronòmica La Miqueleta d’Hosturionda’, que comptarà amb l’actuació del grup ‘Kolesteruel’.

El dissabte 23, a més de la intensa oferta comercial, hi haurà un Photocall a càrrec de l’associació local ‘L’Art de la Llum’ al Raval, diferents activitats infantils, una desfilada de moda a benefici de AECC i se celebrarà, a les 22.30 hores, al Raval de Sant Josep, la final del ‘Certamen Rock en Viu Rellamp’, així com l’actuació d’un grup convidat. Mentre, el diumenge 24, els assistents podran gaudir de més actuacions musicals, desfilades de moda a benefici de Cáritas i el Festival de Big Bands a càrrec d’Onda Big Band i la Lírica Big Band de Silla.

Finalment, el tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica ha volgut agrair el treball de totes aquelles persones i associacions que col·laboren en aquesta iniciativa que “busca treure de nou a la gent al carrer en un cap de setmana replet d’activitats. D’aquesta manera, l’actual equip de govern presenta una nova iniciativa amb la qual demostra la voluntat ferma de recolzar al comerç local, com a motor d’oci i atracció de visitants”.

 

 

 

 

 

 

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.