Els millors ‘bikers’ competiran en la XXV edició de la marxa BTT Fira d’Onda

El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Onda, Francisco Chalmeta, ha presentat la XXV edició de la marxa BTT Fira d’Onda que tindrà lloc diumenge que ve 1 d’octubre. En la presentació ha estat també present el president del club BTT Onda, Fernando Castro.

Aquesta prova, que és una de les marxes cicloturistas de Mountain Bike amb més prestigi de la província de Castelló, es desenvoluparà en un paisatge privilegiat, el parc natural de la Serra d’Espadà. Per a aquesta edició 2017 el Club BTT Onda ha dissenyat un recorregut de 41,8 quilòmetres amb un desnivell acumulat aproximat de 973 metres. I es preveu que centenars de ‘bikers’ de la Comunitat Valenciana participen en l’exigent prova, preludi de la Fira d’Onda 2017 i inclosa en el ‘VII Circuit BTT Muntanyes Castelló-BMW Maberauto’.

Igual que en anteriors edicions, l’eixida s’efectuarà des del Pavelló Víctor Cabedo a les 9 hores, on a més se situarà la meta. La recollida dels dorsals es realitzarà de 7.30 a 8.30 hores en el mateix lloc. Els corredors gaudiran d’una ruta amb dues avituallaments i amb nombrosos trams de sengles molt amens, també amb pujades dures però no massa llargues. Paco Chalmeta, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Onda, ha destacat que “aquesta prova posa en valor l’esperit de superació personal dels esportistes i cerca harmonitzar l’esport amb la naturalesa”.

Els esportistes que vulguen viure aquesta experiència  poden realitzar la inscripció en la web de el ‘Circuit BTT Muntanyes Castelló’ a través del següent enllaç:  http://www.42ypico.es/scripts/formulario_inscripcion.php?prueba=233&modalidad=home. El preu per als esportistes federats serà de 18,60 euros, mentre que per als no federats serà de 22,60 euros.

Chalmeta, a més, ha anunciat que, a més de l’esdeveniment del diumenge, aquest dijous a les 19  hores, en el saló d’actes de la Casa de la Cultura, tindrà lloc un emotiu repàs als vint-i-cinc anys d’història d’aquesta prova mítica, que mostrarà una part de la història del btt local i comptarà amb la presència dels organitzadors que l’han fet possible durant aquests anys.

Finalment, el regidor d’esports ha destacat que “aquesta marxa, igual que el ‘Caminant per Onda’, és una aposta més per l’esport i per la salut en la nostra localitat. Des de l’actual equip de govern pretenem que Onda siga una ciutat  cada vegada més saludable, i és per açò que realitzem tot tipus d’esdeveniments on la naturalesa i l’esport són els protagonistes”.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.