El murcià Rubén Lucas guanya el concurs de cartells de Fira d’Onda 2017

L’Ajuntament d’Onda ha donat a conèixer el nom del guanyador del concurs de cartells de Fira d’Onda 2017. Rubén Lucas García, de Murcia, ha realitzat el cartell guanyador que porta per lema ‘Alegria’, segons el sobre obert amb l’acta del jurat la vesprada d’aquest divendres en inaugurar l’exposició que arreplega els 8 treballs presentats. La mostra romandrà oberta a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura fins al 10 de setembre i es completa amb els cartells guanyadors de Fires passades.

El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Onda, Asensio Blaya, ha dit del cartell guanyador que “és original, innovador i creatiu, i el seu contingut inclou símbols representatius de la nostra localitat com el castell, l’església de l’Assumpció o la música i la tradició”.

A més, com a guanyador del concurs, Rubén ha obtingut un premi de 600 euros i l’obra  serà la portada del programa de festes.

A l’acte ha assistit la corporació municipal, amb l’alcalde Ximo Huguet al capdavant, acompanyat per la reina de la Fira d’Onda 2017, Mireia Centelles, i les seves dames d’honor; així com la reina infantil Rocío Vilar amb la seva cort d’honor.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.