Onda duplica la xifra de turistes de 2016

L’Ajuntament d’Onda, a través de l’àrea de Dinamització Econòmica que dirigeix el tinent d’alcalde Ángel Badenas, ha donat a conèixer avui la xifra dels turistes que han visitat Onda en els set primers mesos de l’any.

S’ha destacat un augment del nombre de visitants a la ciutat, amb millors xifres en relació a l’any 2016. “Les dades són molt positives si són comparades amb les del mateix període de 2016. Mentre que l’any passat van passar per la Toruist Info al voltant de 2.000 persones, en 2017 la xifra s’ha multiplicat fins a superar les 4.300 visites”, ha assenyalat Ángel Badenas, al mateix temps que ha destacat que “aquestes dades ens fan pensar que estem caminant en la bona direcció amb totes les mesures que l’equip de govern ha engegat per a impulsar el turisme i donar a conèixer Onda com una localitat amb una variada i intensa oferta cultural, un enorme valor cultural i històric, així com natural, amb les activitats que ofereix relacionades amb el Parc Natural de la Serra d’Espadà”. En aquest sentit, el responsable de Turisme ha recordat que, des de l’inici de l’època estival, Onda ha anat realitzant diferents activitats i esdeveniments inclosos en la campanya ‘Viu l’estiu a Onda’ que han sigut un gran reclam tant per als veïns com per als turistes que han volgut venir a gaudir-los. “Tant en el ‘Festival Onda 3 Cultures+1 Fira d’Art Emergent’ o el concert tribut a Queen ‘Dios salve a la reina’, són exemples d’algunes de les activitats que aquest estiu s’han celebrat a Onda i que han tingut un èxit rotund de participació”, ha explicat Badenas.

La programació cultural a Onda no descansa en vacances i del 25 al 27 d’agost tindrà lloc la Fira Medieval, que l’any passat va batre tots els rècords d’assistència i està consolidant-se com un dels esdeveniments més significatius de la província. “Durant tres dies, Onda espera acollir a milers de visitants tant de la Comunitat Valenciana, d’Espanya i de fora del nostre país”, ha dit el tinent d’alcalde.

Així mateix, Badenas ha declarat que “Onda està sent triada, cada vegada més, per visitants que cerquen viure noves experiències a través del turisme actiu, paratges naturals o rutes de senderisme. L’enclavament privilegiat on està situada, el seu patrimoni històric i cultural, i totes les activitats que ofereix per al turista, fan d’Onda un dels municipis d’interior que més interès està despertant en la província, com es pot veure en les fires de Turisme en les quals l’Ajuntament d’Onda està participant”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.