L’àrea d’autocaravanes d’Onda ja és una realitat

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i el tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament, Ángel Badenas, han visitat aquest matí la nova àrea per a autocaravanes que reforçarà l’oferta de turisme de la localitat. “Amb la creació d’aquesta nova instal·lació, reforcem l’oferta per a un tipus de turisme que encaixa perfectament amb les oportunitats que brinda la ciutat. Per a Onda és una oportunitat, no solament des del punt de vista del foment del turisme familiar, sinó també per l’aposta que aquest equip de govern està realitzant pel turisme sostenible i responsable”, ha destacat l’alcalde d’Onda.

Les obres de l’àrea d’autocaravanes d’Onda han conclòs ja, sumant-se com un atractiu més per a visitar la ciutat. Està situada al costat del camp municipal d’esports l’Olímpic i ocupa una superfície de 5.000 metres quadrats. La parcel·la compta, inicialment, amb un espai per a 8 autocaravanes que estacionaran en bateria i les mesures de cadascuna de les places és de 8×4 metres aproximadament. S’ofereix també aigua potable i l’eliminació d’aigües residuals dels vehicles en una zona de punt net. A més s’ha realitzat una plantació d’arbres del tipus morera que, a l’ésser de fulla caduca, oferirà major sol durant l’hivern i ombra durant l’estiu, per la qual cosa serà agradable en qualsevol estació de l’any. El projecte ha comptat amb un pressupost de 50.000 euros i ha sigut realitzat per l’empresa local Movimientos de Tierras  Olucha Hermanos SL.

Conscients que cada vegada més famílies i parelles joves s’incorporen a aquest tipus de turisme, l’equip de govern va veure amb bons ulls la proposta del grup polític Ciutadanos i va apostar per la creació d’aquesta nova instal·lació, que ofereix una alternativa diferent a aquest tipus de turisme que cerca el contacte amb la naturalesa i l’oci vinculat a la cultura.“La creació d’aquest espai suposa un pas més en el nostre compromís d’impulsar el turisme en la localitat. En aquest sentit, cerquem atraure al turista d’autocaravanes, oferint-li un espai adaptat dins d’Onda, de manera que ampliem i millorem una nova forma de conèixer la nostra ciutat, que és porta de la Serra d’Espadà”, ha assenyalat Huguet, qui ha afegit que “el turista que ens visite podrà viure una experiència única, podent gaudir de tot l’entorn natural que Onda ofereix, així com del patrimoni i la història de la localitat. També podrà assaborir la nostra rica gastronomia, la qual cosa suposarà, d’altra banda, un benefici directe en els locals de la ciutat”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.