L’alcalde d’Onda visita als menors de l’Escola d’Estiu Infantil

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, acompanyat de la tinent d’alcalde de Política Social de l’Ajuntament, Mari Carmen Aguilella, ha assistit a l’Escola d’Estiu Infantil on, a més de visitar les instal·lacions, ha compartit el desdejuni amb els menors del centre. Cal recordar que l’Ajuntament d’Onda ha tornat a posar en funcionament aquest estiu aquesta escola que està dirigida a majors de 3 anys i menors de 18 anys, pertanyents a famílies en risc d’exclusió. Està en marxa entre els mesos de juliol i agost, i el nombre de menors que s’estan beneficiant d’aquest programa supera els 40 xiquets i xiquetes. L’alcalde d’Onda ha explicat que amb la visita ha volgut “conèixer de primera mà el servei que des de l’Ajuntament s’està oferint, així com oferir el nostre compromís i suport a aquells menors que disposen de majors dificultats en els processos d’inclusió. Des de la nostra entrada al govern apostem per les persones i per reforçar programes com aquest, a través de polítiques inclusives, per a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns”.

Els menors de 3 a 12 anys que estan participant en les activitats municipals incloses en l’Escoleta d’Estiu, han aprofitat la visita de l’alcalde i la tinent d’alcalde per a explicar-los com s’ho estan passant de bé en aquests mesos d’estiu i les excursions que han realitzat. Per la seva banda, els majors de 12 fins als 18 anys estan realitzant activitats socioeducatives en les instal·lacions de la ‘Parroquia San Bartolomé’. Per a dur a terme aquest pla, l’Ajuntament d’Onda inverteix en el programa quasi 23.000 euros i el pla a més serveix per a crear llocs de treball.

Així mateix, Huguet ha assenyalat que “amb aquest desdejuni exemplifiquem la importància dels hàbits alimentaris com a part fonamental d’una adequada nutrició. És fonamental implementar una dieta adequada, conscienciar als menors i les seves famílies de la importància d’estar ben alimentats, crear hàbits d’higiene abans, durant i després de cada menjar i contribuir al desenvolupament de les habilitats socials amb les activitats escolars”. En aquest sentit, l’alcalde d’Onda ha recordat que “amb aquest programa, que s’està desenvolupant durant els dies laborables al llarg de juliol i agost, de dilluns a divendres de 9 a 16,30 hores, tots els menors inscrits tenen assegurat tres menjars al dia: esmorzar, menjar i berenar”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.