L’Ajuntament soluciona les filtracions d’aigua de la canonada general del carrer Pintor Oliet

L’Ajuntament d’Onda, a través de la regidoria d’Urbanisme que gestiona Marta Piquer, ha iniciat els treballs de reparació de la canonada del carrer Pintor Oliet, inclosos en la partida d’obres pluvials, que donaran una solució definitiva a les filtracions de la zona.

Després de realitzar les pertinents comprovacions, s’ha confirmat que la canonada de sanejament presenta diferents fissures. Amb la seva reparació, l’actual equip de govern que lidera Ximo Huguet, dins de la seva política d’aproximació als ciutadans, torna a escoltar als onders i oferir-los una solució. En aquest sentit, Piquer ha mostrat la seva satisfacció per resoldre aquest problema i ha assenyalat que “es tracta d’una actuació demandada i requerida des de fa temps pels veïns d’aquest carrer, que patien múltiples fugides d’aigua al sanejament dels seus habitatges provocats per les fissures que presentava la canonada”. Amb aquesta actuació es canviarà per complet la canonada de sanejament del vial, s’arreglaran les derivacions als habitatges i s’asfaltarà la calçada d’aquest carrer molt pròxim al centre de la ciutat.
Per a açò, el consistori realitza una inversió de 23.305,68 euros i l’empresa encarregada d’executar els treballs és ARIMCA, d’Onda. En aquesta línia, la regidora d’Urbanisme ha afegit que “una vegada més, des de l’actual equip de govern realitzem obres històricament demandades pels nostres veïns i seguim diversificant i impulsant l’economia local permetent que empreses locals s’encarreguen d’aquest tipus d’actuacions”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.