L’Ajuntament d’Onda posa a punt els col·legis de la localitat per a l’inici del curs escolar

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, acompanyat per la regidora d’Educació de l’Ajuntament, Encarna Ribes, ha visitat aquest matí la marxa d’algun dels treballs de manteniment que s’estan duent a terme durant l’estiu en diferents col·legis de la localitat. Huguet ha posat en valor la col·laboració que es realitza des de l’Ajuntament amb els centres educatius i amb la Conselleria d’Educació “amb l’objectiu de posar a punt les aules i els edificis de cara al començament del nou curs escolar que està pròxim a iniciar-se”.

“L’Educació és una de les màximes prioritats d’aquest equip de govern i, per açò, des de l’Ajuntament realitzem aquest tipus de treballs durant tot l’any, que s’han intensificat durant l’estiu aprofitant el descans escolar i ajudaran al correcte funcionament dels centres. Aquestes mesures se sumen a les importants iniciatives que duem a terme en l’àmbit educatiu com poden ser comptar amb una Escoleta d’Estiu, el Menjador Escolar o les ajudes i beques destinades als estudiants”, ha destacat l’alcalde d’Onda en la seva visita al CEIP Mestre Caballero. Huguet i Ribes han visitat aquest centre escolar, un del quals estan sent objecte d’aquests treballs de millora i condicionament, per a comprovar en primera persona algunes de les tasques que tenien prioritat de realitzar-se, com el canvi del cautxú a les aules d’infantil, que estava en mal estat pel seu ús i vellesa; així com el canvi de gronxadors al parc infantil; i l’adequació d’una zona per al seu ús com a hort.

Durant les últimes setmanes, en els diferents col·legis d’Onda s’estan duent a terme diversos treballs i s’abasten tasques com pintat de parets, baranes i portes, treballs de lampisteria i fusteria, arranjament d’elements d’il·luminació o panys. A més, l’alcalde ha avançat que “durant la setmana vinent es procedirà a la neteja de tots els centres escolars perquè quan arranque el curs estiga tot en òptimes condicions”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.