L’Ajuntament d’Onda millora les seves instal·lacions per a custodiar l’arxiu municipal

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Onda, a través de la regidoria d’Urbanisme que dirigeix Marta Piquer, ha millorat l’arxiu municipal, adequant les instal·lacions a les necessitats del consistori i conservant de forma idònia l’extens i variat repertori de documents que fonamenten el ric patrimoni de la ciutat.

Aquest espai documental es troba en el mateix edifici en el qual se situaran els veïns del barri de la Moreria, quan acaben les obres del local social. En aquest sentit, Piquer ha recordat que el passat mes d’abril l’Ajuntament va cedir una part d’aquest edifici per a atendre les necessitats del col·lectiu de veïns d’aquest barri onder. “Ja que el local social dels veïns del barri de la Moreria i l’arxiu es troben al mateix edifici, s’ha aprofitat per a realitzar una millora de l’arxiu municipal, augmentant l’espai del mateix. En concret, s’ha procedit a l’adequació d’una sala més gran, preparada especialment per a l’arxiu, amb les mesures de seguretat pertinents per a custodiar l’enorme i important quantitat de documentació de la qual disposa l’Ajuntament”, ha destacat la regidora Marta Piquer. Aquesta actuació s’ha centrat també a col·locar diversos extintors per a salvaguardar i garantir tant la documentació com la seguretat de tot l’edifici en cas d’incendis.

Les obres de millores han tingut un cost inferior als 7.000 euros i l’encarregada de realitzar-les ha sigut l’empresa local Reformas Fabregat SL. D’aquesta manera, l’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet, ha engegat una actuació que atén una necessitat dels veïns onders, millora una instal·lació municipal i impulsa l’economia local amb la contractació d’una empresa ondera per a realitzar aquests treballs. “D’aquesta forma complim amb diferents compromisos adquirits per l’equip de govern. D’una banda, en el marc de la rehabilitació i millora de les dependències municipals, garantint a més que tota la gran quantitat de documentació i arxius municipals es troben segurs. D’altra banda, en cedir part de l’edifici als veïns del barri de la Moreria, es cristal·litza una actuació que demostra una vegada més la política de participació i proximitat que està duent a terme aquest Ajuntament des de l’entrada de l’equip de govern”, ha conclòs Piquer.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.