L’Ajuntament d’Onda inicia els tràmits per a rebre la subvenció de 2,5 milions d’Europa

L’Ajuntament d’Onda ha signat el decret d’acceptació dels fons FEDER dels quals rebrà 2,5 milions d’euros de la Unió Europea per a desenvolupar l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrada (EDUSI), que finalment comptarà amb un total de 5 milions d’euros d’inversió en el municipi. En aquest sentit, alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha afirmat que “la signatura d’aquest decret dóna inici a l’aplicació de la proposta amb la qual fer d’Onda una ciutat més sostenible i adaptar-la a les necessitats de societat actual. Des del consistori hem treballat perquè aquest projecte tire endavant i que totes i tots els onders puguen gaudir d’aquestes ajudes de la UE”.

L’obtenció d’aquestes ajudes suposa l’actuació en quatre àmbits, la tecnologia de la informació, millorant el seu ús, accés i la qualitat, la sostenibilitat urbana amb actuacions en el medi ambient i el foment del patrimoni històric i cultural, les reduccions d’emissions de carboni apostant per la mobilitat urbana sostenible, l’eficiència energètica i ús d’energies renovables, i finalment, la inclusió social amb ofertes formatives i regeneració d’àrees degradades. Amb tot açò es pretén generar el creixement del municipi mitjançant la seva modernització i dinamització.

“Anem a seguir treballant conjuntament amb tots els agents implicats, comptant amb l’opinió dels veïns, associacions i tècnics municipals per a aconseguir el millor resultat possible d’aquesta inversió, perquè la ciutadania importa per a aquest govern, ja que entre totes i tots fem Onda”, ha conclòs l’alcalde Ximo Huguet .

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.