L’Ajuntament d’Onda convoca el concurs de cartells Fira d’Onda 2017

L’Ajuntament ha convocat el concurs per a triar el cartell que representarà la Fira d’Onda 2017 i que serà la portada del programa de festes. El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Onda, Asensio Blaya, ha anunciat que “les bases ja estan publicades en la web municipal www.onda.es” i que els concursants hauran de realitzar el seu treball relacionat amb les festes, valorant-se especialment “les obres en les quals predomine la qualitat artística, l’expressivitat, l’originalitat, la innovació, la creativitat, el contingut propi i un disseny de fàcil reproducció”.

El cartell haurà d’adoptar un format vertical de 85×60 centímetres, i s’instal·larà en un bastidor de cartó o cartó ploma de 90×65 cm. En els treballs haurà de figurar, de forma visible, l’escut oficial d’Onda (que està disponible en la pàgina web www.onda.es) i també la inscripció: ‘Fira d’Onda 2017, del 7 al 29 d’octubre’.

Segons ha informat Blaya, “els participants en aquest concurs tenen fins al 25 d’agost per a presentar la seva proposta en el Registre General de l’Ajuntament i l’imprès de sol·licitud de participació es podrà obtenir a través de la web municipal o directament en les dependències del propi Ajuntament”. Així mateix, ha destacat que “el guanyador obtindrà un premi de 600 euros”.

Finalment, Asensio Blaya ha animat a tots els artistes o amants del disseny a “participar en aquest concurs que involucra més als veïns del municipi. Amb ell pretenem potenciar els valors artístics de molts onders dedicats al disseny, així com estimular i preservar la difusió i coneixement de les nostres festes”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.