L’Ajuntament d’Onda aprova un superàvit de quasi 315 mil euros i compleix amb la regla de gasto

L’Ajuntament d’Onda ha aprovat en l’última sessió plenària el compte general de l’exercici 2016, amb un romanent de tresoreria de 4.820.688,18 euros i un superàvit de 314.793,43 euros. Així mateix, la regidora d’Hisenda ha destacat que, l’actual equip de govern també està complint amb la regla d’estabilitat financera que exigeix el Govern central. “Enfront de l’incompliment de la regla de gasto de 2015 a causa d’una gestió heretada de l’anterior equip de govern, l’exercici de 2016 s’ha tancat en positiu amb aqueixa mateixa de gasto en 873.893,67 euros”, ha assenyalat Cerdà.

Així mateix, les dades del segon trimestre de 2017 constaten que se segueix complint amb els paràmetres d’estabilitat pressupostària fixada en el Pla Econòmic Financer i ve a reconèixer la bona gestió dels recursos públics, de forma responsable i eficaç d’aquest equip de govern, que encapçala l’alcalde Ximo Huguet. “Les últimes dades reflecteixen un superàvit de 205.608,87 euros i tot apunta al fet que, de seguir en aquesta mateixa línia de gestió econòmica, a final d’any complirem de nou amb la regla de gasto”, ha avançat la regidora d’Hisenda.

Finalment, Cerdà ha afirmat que l’Ajuntament segueix pagant factures a proveïdors totes les setmanes, després de la seua aprovació en les Juntes de Govern, per la qual cosa s’ha mostrat “molt satisfeta” pel compliment del pagament a proveïdors en un termini inferior a l’establit en la normativa legal vigent, que es tradueix en un període mitjà de 29 dies, enfront dels 36 de l’any 2016, quan el límit màxim va ser de 60. “D’aquesta manera, queda provada la gran capacitat de treball i compromís d’aquest equip de govern amb les empreses locals i autònoms que presten els seus serveis al consistori”, ha conclòs la regidora d’Hisenda.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.