L’Ajuntament d’Onda amplia i millora la pista del Skate Park

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet; el regidor d’Esports, Francisco Chalmeta; al costat de Jorge Alarcón, president del club de patinatge Ondawheelz; han visitat aquest matí la pista del skate park, on s’està duent a terme l’ampliació i millora de la instal·lació. Aquesta actuació de l’equip de govern respon a la petició dels usuaris que van traslladar a l’equip de govern la necessitat d’introduir millores per a poder practicar en condicions més òptimes els esports que allí es realitzen.

El regidor d’Esports, Francisco Chalmeta, ha assenyalat que s’han mantingut diverses reunions amb els usuaris d’aquesta zona del skate per a conèixer les seves necessitats i així realitzar una proposta adequada de cara a millorar la pista. Després d’escoltar als onders, l’Ajuntament invertirà aproximadament 20.000 euros en l’ampliació d’un mòdul d’aquesta instal·lació esportiva i la reparació d’aquells elements que estiguen danyats. L’ampliació de la plataforma principal comptarà amb un espai de 8,3 metres de llarg i 8,6 metres d’ample, així com de dues bandes laterals i una altra inferior, adjunta a la principal, d’aproximadament 9 metres de llarg per 8 d’ample.

D’aquesta manera, l’Ajuntament està reformant i ampliant la pista, dins del marc d’actuacions de millores que està duent a terme en totes les instal·lacions esportives municipals. El regidor d’esports, Francisco Chalmeta, ha explicat que “aquesta reforma pretén millorar aquesta instal·lació per a atendre la demanda dels seus usuaris i, al mateix temps, permetrà que el recinte puga complir amb els requisits bàsics per a albergar importants competicions a Onda”. Així mateix, ha destacat que aquest és un espai emprat diàriament per nombroses persones, a més de ser l’escenari d’activitats relacionades amb aquestes pràctiques i ha recordat que “aquest equip de govern té el compromís de seguir treballant per a fer realitat totes aquelles propostes dels veïns que contribuïsquen a millorar les instal·lacions municipals. A més, amb aquesta actuació pretenem que Onda es confirme com un exemple de Ciutat Saludable i per a aconseguir-ho és necessari comptar amb unes instal·lacions esportives amb alts criteris de qualitat i eficiència, a més d’impulsar un model esportiu per al desenvolupament adequat dels onders, implantat per a açò una cultura preventiva en la ciutat”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.