La nova Brigada Verda d’Onda compta amb un capatàs i nou peons del sector agrari

L’Ajuntament fomenta l’ocupació del sector agrari contractant a 10 aturats onders que es dedicaran a netejar camins i solars, entre altres actuacions

L’Ajuntament d’Onda, a través de l’àrea de Territori, Sostenibilitat i Dinamització Econòmica que dirigeix Ángel Badenas, ha engegat aquest matí una nova Brigada Verda. El consistori ha contractat a 10 treballadors en situació de desocupació del règim agrari per a la neteja i manteniment de camins i solars municipals. En aquest sentit, Badenas ha anunciat que “avui comença un nou equip format per 9 peons i un capatàs, que durant el pròxim mes exercirà labors de desbrossament i neteja de solars i terrenys municipals no desenvolupats urbanísticament”. Així mateix, Badenas ha avançat que, durant aquesta setmana, la Brigada intensificarà els treballs de millora i adequació dels camins i accessos a l’ermitori del Salvador amb motiu de la festivitat del patró onder, que tindrà lloc aquest cap de setmana.

El tinent d’alcalde ha volgut recordar que aquest programa s’ha impulsat dins del marc de col·laboració del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) amb les corporacions locals per a la contractació de treballadors aturats. En aquesta línia, Badenas ha assenyalat que tots els seus integrants han sigut seleccionats de manera transparent i sota la supervisió dels tècnics de l’INEM, de l’Ajuntament i dels representants dels sindicats.

Aquest matí, la regidora de Personal de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella, ha sigut l’encarregada de donar-los la benvinguda i ha aprofitat l’ocasió per a destacar la importància que tindrà el treball que exerciran en el pròxim mes. L’engegada d’aquesta Brigada Verda es tracta d’una aposta clara de l’equip de govern per cuidar i preservar al municipi, al mateix temps que es compleix amb el programa estratègic sobre la lluita contra la desocupació. “A més de crear ocupació, col·laborem en un sistema continuat de prevenció d’incendis, mantenint nets els camins i espais naturals de la ciutat perquè siga un exemple de localitat sostenible i saludable”, ha conclòs Badenas.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.