La màgia i l’esperit de l’Edat Mitjana conquistaran Onda del 25 al 27 d’agost

Durant el cap de setmana del 25 al 27 d’agost, els carrers, places i la gran fortalesa d’Onda es transformaran per a recrear èpoques passades. La cita amb l’Edat Mitjana torna un estiu més a Onda, transformant l’entorn del castell i del centre històric de la ciutat. Aquest matí, el tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, ha presentat una nova edició, que compta amb una intensa agenda programada per a tots els gustos. “La presència de bàrbars, víkings, joglars i cavallers medievals, cercaviles que ambientaran els carrers d’Onda durant diferents hores del dia, música en directe, visites guiades teatralitzades, contacontes, espectacles de foc i molta diversió per a totes les edats completen aquest esdeveniment estiuenc que ja està consolidat com una referència d’atracció turística, no solament de la nostra localitat, sinó a nivell de tota la Comunitat Valenciana”, ha informat el tinent d’alcalde de l’àrea de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas.

El castell d’Onda i el seu centre històric tornaran a decorar-se amb torxes i adorns per a traslladar als assistents als temps de l’Edat Mitjana en una de les ofertes culturals més multitudinàries de la província. En aquesta línia, Badenas ha destacat que “es presenta una oportunitat única per a atraure turisme, ja que els visitants i veïns no solament podran gaudir del Mercat Medieval i dels diversos tallers i espectacles especialment pensats per a ells. També podran degustar la rica gastronomia local i quedar-se a passar el cap de setmana per a conèixer de primera mà l’important patrimoni cultural i natural que ofereix la ciutat, que la converteixen en un referent de municipi saludable i sostenible en la província de Castelló”.

El divendres 25, a partir de les 19.30 hores, a la plaça de l’Almodí, bàrbars, músics de l’Edat Mitjana i altres personatges donaran la benvinguda a un cap de setmana replet de diversió i molta història. No obstant açò, des de les 18.00 hores, el mercat haurà obert prèviament ja les seves portes. Badenas també ha destacat l’espectacle de foc que es realitzarà al castell el dissabte, a partir de les 22.00 hores. “La música, la dansa i el foc es combinen per a recrear un ancestral espectacle. ‘La dansa de la mort’, va perdurar en el temps fins a ben avançat el segle XVII, serà una de les actuacions estel·lars d’aquesta fira”, ha assegurat el tinent d’alcalde, qui també ha remarcat que “en l’edició d’aquest 2017 presentem algunes novetats per a enriquir la varietat d’espectacles i atraccions que es trobaran els visitants, com la presència d’una recreació d’un grup de bàrbars i víkings, que s’uniran als cavallers medievals, així com la possibilitat de visitar una cambra de tortura”.

Així mateix, Badenas ha anunciat que el mercat medieval comptarà en aquesta edició amb diversos expositors “amb les seves més representatives artesanies i mostres de gastronomia” i que romandran obertes el divendres, de 18.30 a 23.30 hores; el dissabte, d’11.00 a 23.30 hores; i el diumenge, d’11.00 a 23.00 hores.

Per últim, el tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica ha avançat que Hosturionda participarà en aquest important esdeveniment amb menús especials i ha mostrat el seu agraïment als cavallers que participen en el torneig per la seua col·laboració altruista.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.