La Fira d’Onda 2017 calfa motors amb el ‘II Certamen Rock en viu Rellamp’

Onda ha iniciat el compte arrere per a la Firad’Onda, que se celebrarà enguany del 20 al 29 d’octubre. És per aquesta raó que ja s’estan calfant motors en la preparació de la programació d’activitats que tindran lloc al llarg de nou intensos dies.

Com a preàmbul de les mateixes, i com ja va succeir el passat any, en aquestes dates ha arrancat la que és la segona edició del ‘Certamen Rock en viu Rellamp Onda’. En aquesta ocasió, un total de cinc grups participen en la semifinal d’aquest concurs, que se celebra en la Sala Rellamp, situada en el carrer San Fernando, Nau 7. El cap de setmana passat, del 26 i 27 d’agost, va obrir el concurs el grup ‘Epicentre’, mentre que aquest dissabte 2 de setembre serà el torn per a ‘JossJoshef’ i ‘Colombo’, que arrancaran les seves interpretacions a les 23.30 hores. Tancarà la participació, el pròxim 9 de setembre, també a partir de les 23.30 hores, ‘Los Pechos No’ i ‘Kharma’.

Durant aquestes sessions musicals gratuïtes, cada grup toca tres cançons i un jurat format per un membre de l’Associació Rellamp, un del Consell de Festes i un músic professional, selecciona a les formacions que passaran a la final, que tindrà lloc en una actuació inclosa en la programació de la Fira de Sant Miquel, el pròxim 23 de setembre, a les 22.30 hores.
El regidor de Joventut de l’Ajuntament d’Onda, Asensio Blaya, ha informat que el tercer classificat obtindrà un premi de 200 euros i el segon guanyarà 300 euros, mentre que el primer classificat rebrà un premi de 700 euros i tindrà l’oportunitat d’actuar en un dels concerts que formen part de l’extensa i diversa programació de la Fira.

La Regidoria de Joventut mostra així la seva aposta per la música local i els grups d’Onda. En aquest sentit, Blaya ha destacat que “la nostra aposta per a potenciar la música en viu i de casa és ferma, per la qual cosa és una satisfacció que tants grups d’Onda participen en aquest certamen i que un d’ells arribe a ser el protagonista en l’escenari en una cita tan significativa per a la nostra localitat com és la celebració de la Fira d’Onda”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.