José Mercé i Robe protagonitzen els grans concerts de la Fira d’Onda 2017

El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Onda, Asensio Blaya, ha anunciat aquest matí l’oferta de concerts musicals que tindran lloc dins de la completa programació d’actes que conformaran la Fira d’Onda 2017. A la roda de premsa, Blaya ha assistit acompanyat per Adrián Domingo, de LP Musics, promotora dels concerts.

El consistori torna a oferir una programació musical que comptarà amb artistes reconeguts a nivell nacional, amb l’objectiu de superar l’èxit collit en edicions anteriors. En concret, Blaya ha explicat que “després d’estudiar diverses ofertes, la Junta de Festes ha decidit per unanimitat apostar per aquests dos coneguts artistes que tindran a Onda la seva única actuació a nivell provincial”. En aquesta ocasió, el flamenc i el rock seran els protagonistes. El dissabte 21 d’octubre actuarà el líder de Extremoduro, Robe Iniesta, amb la seva actual banda de rock; mentre que el divendres 27 d’octubre serà el torn per a gaudir de l’art flamenc del ‘cantaor’ José Mercé.

Els preus per a acudir a ambdues cites, que tindran lloc al Pavelló Víctor Cabedo, són populars i van des dels 10 euros les localitats més barates fins als 30 euros. En pròximes dates, s’informarà de quan i com es podran adquirir les entrades, ja siga de manera avançada o, posteriorment, en taquilles. De la mateixa manera, des de l’Ajuntament es torna a facilitar la presència dels onders, doncs tots aquells empadronats de la localitat gaudiran d’uns preus amb descomptes especials.

El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Onda ha assenyalat que José Mercé, reconegut com un dels millors cantants de flamenc de tots els temps, presentarà a Onda ‘Doy la Cara’, en una gira sense precedents que es podrà gaudir en la ciutat en un format diferent. “L’artista encapçalarà l’esdeveniment com a atractiu principal, al que donaran continuïtat diversos grups que aportaran els seus ritmes més bailables per a seguir gaudint de festa, flamenc i rumba durant tota la nit en finalitzar el concert”, ha dit Blaya.

Pel que es refereix a Robe, “el cantant arriba a la ciutat per a satisfer les ganes de música en directe de tots els onders, dins d’una selecta gira en la qual, acompanyat d’una banda impecable, oferirà un concert de 2 hores i 30 minuts. Comença així una segona etapa de la seva gira, amb un format d’aforament més gran, després d’haver actuat en diferents auditoris i palaus”, ha conclòs el regidor de Festes de l’Ajuntament d’Onda, Asensio Blaya.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.