El Mercat Municipal estrena una App mòbil que millora la relació amb els seus clients

El Mercat Muncipal d’Onda ha llançat avui una aplicació gratuïta per a mòbils Android i IOS orientada a la promoció dels seus productes i a una relació més directa amb els seus clients. Amb aquesta App es pretén facilitar les novetats als consumidors amb ofertes en productes, així com les notícies més rellevants o la informació concreta dels llocs dels comerciants. Sota el nom ‘Mercat Onda’, aquesta nova eina permet dinamitzar les accions del mercat i que es convertisca en opció fonamental a l’hora de triar on comprar. A més serà un nou aparador que millorarà la comunicació amb els consumidors i aportarà tota la informació referent al Mercat d’Onda, d’una forma senzilla, intuïtiva i ràpida, permetent comprar de forma online en alguns llocs.
El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, ha explicat que “l’aplicació ofereix informació sobre els llocs de comerciants i notícies sobre el mercat, també un receptari amb productes que poden elaborar-se amb ingredients a la venda en el propi mercat, així com els productes de temporada”. Així mateix, l’aplicació mòbil ofereix altres serveis com la publicació de informació útil per a cuidar l’alimentació i promoure un estil de vida saludable; informació actualitzada del temps; indicacions dels accessos al mercat i plànols de com arribar; i enllaços a les seves xarxes socials, on també podrà trobar-se gran quantitat d’informació.

Tal com ha explicat Badenas, amb l’engegada d’aquesta aplicació “es cobreixen quatre objectius que considerem bàsics en la nostra política d’atenció al ciutadà i les seves demandes i necessitats, ja que millora la imatge de marca del nostre Mercat Municipal; s’ofereix una informació molt completa; s’aprofita la possibilitat que ofereixen les noves tecnologies, en aquest cas la APP, per a poder interactuar amb els consumidors; es fidelitza als clients que s’interessen pel que passa en el marcat, doncs se’ls facilita la seva vida amb un clic; i finalment, és un nou aparador online que ens permet conèixer tots els llocs del mercat i comunicar-nos amb ells”.

D’aquesta manera, l’actual equip de govern Onda segueix apostant per “obrir noves vies de comunicació amb els ciutadans a través de les noves tecnologies, així com per donar resposta a les necessitats del mercat i impulsar l’economia local”. En aquesta línia, Badenas ha recordat que des de l’inici de legislatura des de l’Ajuntament s’han realitzat altres accions de dinamització del mercat, com l’activitat ‘Cuina en directe’. També s’ha realitzat un estudi de les necessitats formatives dels comerciants i s’han dut a terme campanyes per a incentivar la fidelització dels clients a través de targetes de fidelitat i vals regal o sorteigs.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.