L’Ajuntament impulsa una ciutat més saludable, amb subvencions a clubs i entitats esportives

 

  • L’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet destina 33.000 euros per a fomentar a Onda l’activitat esportiva

L’Ajuntament d’Onda destinarà 33.000 euros a diferents clubs i entitats esportives sense ànim de lucre de la localitat amb la finalitat d’impulsar l’activitat esportiva i fomentar una ciutat més saludable. El regidor d’Esports del consistori, Francisco Chalmeta, ha explicat que “la concessió d’aquestes subvencions, que s’han aprovat en Junta de Govern, es destinaran a compensar part de la despesa generada per la realització d’activitats de les associacions esportives onderes. De manera que, el consistori finançarà fins a un 75% del cost total del projecte que cada entitat ha presentat”.

Chalmeta ha afegit que “les subvencions s’han atorgat de forma proporcional, en funció dels punts obtinguts en el barem, on s’han tingut en compte el nombre d’esportistes i socis, els equips i les seves categories, les despeses associades de la seva activitat, els tornejos, marxes o esdeveniments organitzats, així com el material esportiu utilitzat”. A més, han rebut punts addicionals aquelles entitats que programen actuacions concretes encaminades a: fomentar l’ús del valencià; integrar a persones amb diversitat funcional, a dones i persones de diferents nacionalitats i races en l’estructura del club; i a promoure que tant els esportistes com aficionats no tinguen una actitud violenta ni inciten a la mateixa, fomentant uns comportaments cívics. Així mateix, s’ha valorat la professionalitat dels entrenadors i monitors i les col·laboracions en jocs escolars municipals, activitats relacionades amb el medi ambient o activitats organitzades per l’Ajuntament.

Finalment, Chalmeta ha destacat que “la concessió d’aquestes subvencions forma part del conjunt de mesures que s’emmarquen en el pla de l’equip de govern per a fomentar una ciutat més saludable, ajudant a les entitats esportives a dur a terme els seus projectes. Des de l’Ajuntament estem molt compromesos amb tots els clubs i associacions, ja que d’aquesta manera activem les activitats per a tots els públics en la ciutat, fomentant també la integració social”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.