L’Ajuntament es reuneix amb el club de gimnàstica per a coneixer les necessitats sobre el nou pabelló

L’alcalde Ximo Huguet i el regidor d’Esports Francisco Chalmeta desitgen que el projecte puga acollir competicions supramunicipals d’aquesta modalitat i busquen saber de primera mà els requeriments necessaris

L’Ajuntament d’Onda s’ha reunit amb el Club de Gimnàstica de la localitat per a conèixer de primera mà les necessitats sobre el nou pavelló esportiu que albergarà principalment les seves competicions, a pesar que també es podrà disputar altres esports. La construcció del nou pavelló, a costa del derrocament total de l’antiga nau de Persidecor, és una necessitat a causa del creixent nombre de persones que practiquen aquest esport, a més, el govern incloïa la construcció d’aquest nou pavelló en el seu programa de govern. Ximo Huguet, alcalde d’Onda, ha afirmat que “volem que les noves instal·lacions estiguen adaptades a les necessitats de totes i tots els onders i que satisfacen les necessitats que el municipi demanda. Sens dubte, esta infraestructura millorarà les condicions esportives i atraurà nombrosos campionats a la localitat”.

En aquesta reunió, l’alcalde que ha assistit junt amb regidor d’Esports, Francisco Chalmeta, ha manifestat al club local la seva intenció de comptar amb l’opinió dels usuaris, que, entre altres clubs, seran ells. Així mateix, Huguet ha manifestat que, a banda de les competicions de gimnàstica que ja es realitzen en la localitat, aquest nou projecte aspira a acollir competicions supramunicipals, col·locant a Onda en el mapa d’aquest esport i serà un impuls més per al projecte d’Onda com a Ciutat Saludable i de l’esport. Francisco Chalmeta, regidor d’esports d’Onda, ha explicat que “la gimnàstica artística s’ha tornat un esport important en la ciutat i, malgrat això, no disposaven d’instal·lacions per a poder practicar-ho correctament. Per a l’equip de govern aquest projecte és molt important i fem un pas avant en aquest aspecte. Però perquè es realitze correctament volem tindre un contacte continu amb el club per a conèixer de primera mà els requeriments necessaris”.

Aquesta reunió és una demostració que entre totes i tots fem Onda. L’Ajuntament compta amb l’opinió de les persones i els usuaris d’aquestes instal·lacions, ja que són els que faran ús d’elles i per als que van destinades. A més, el nou pavelló albergarà altres modalitats esportives, la qual cosa ajudarà a desbloquejar altres instal·lacions i que tots els onders disposen de zones de qualitat per a practicar esport i portar una vida sana”, ha conclòs Huguet.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.