L’Ajuntament d’Onda condiciona l’ermitori del Salvador i el seu entorn per a la romeria

El consistori intensifica els treballs de millora perquè estiga tot a punt de cara a la romeria del dissabte 5

L’Ajuntament d’Onda ha intensificat en els últims dies els treballs de millora, tant en l’ermita del Salvador com en el seu entorn, perquè estiga tot perfectament preparat de cara a les festes en honor al patró de la localitat, el Santíssim Salvador. Per a dur-los a terme s’ha comptat amb les labors de la Brigada Verda Municipal, creada per l’actual equip de govern i integrada per onders que es trobaven en situació de desocupació.

És un cap de setmana molt important en Onda, en el qual milers de veïns acudiran a la romeria, que tindrà lloc el dissabte 5 d’agost, a partir de les 19.00 hores”, ha informat el tinent d’alcalde de l’àrea de Serveis i Manteniment de la Ciutat de l’Ajuntament d’Onda, Ángel Badenas. Perquè estiga tot disposat per a rebre’ls, l’Ajuntament ha adequat el trajecte entre Onda i l’ermitori, que comprèn uns 5 quilòmetres, així com els voltants. Prèviament a aquests treballs, la Brigada Verda Municipal també va realitzar treballs d’adequació en l’espai del Recinte Multiusos amb motiu de la celebració divendres passat 28 del concert ‘Dios Salve a la Reina, Queen Sinfónica’, que va comptar amb la participació de l’Orquestra Unió Musical Santa Cecília d’Onda (UMSCO) i era una actuació inclosa en el programa de les festes del Salvador que ha organitzat el consistori.

Així mateix, Badenas ha assenyalat que “s’ha actuat en la neteja en el ferm de diferents camins del recorregut i s’ha asfaltat un tram que suposava un perill per als romers en l’accés a l’ermitori per la presència d’abundants clots. A més, s’ha realitzat un manteniment sobre els marges d’aquells que estaven invadits per les males herbes”.

Variat programa de festes

Per la seva banda, la tinent d’alcalde de l’àrea de Serveis a la Ciutadania de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, ha assegurat que “el municipi està totalment preparat per a acollir als milers de visitants que espera la ciutat”. En aquesta línia, la regidora ha recordat que “la del Salvador, és una de les festivitats més tradicionals i multitudinàries d’Onda”.

A més de rendir devoció al Santíssim Salvador amb la tradicional romeria el dissabte 5, estan programades diferents misses. La primera serà a les 21.00 hores del dissabte, repetint-se l’ofici a les 22.00 hores, 23.00 hores, 00.00 hores i 01.30 hores, mentre que el dissabte 6 d’agost

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.