EL PSPV-PSOE d’Onda actualitzarà el PGOU a les necessitats del futur de la ciutat

 

 Els socialistes han obert el procés de revisió a la participació i el consens amb totes les forces polítiques i la ciutadania

El PSPV-PSOE d’Onda aposta per una actualització del Pla General d’Ordenació Urbana adaptada a les necessitats del futur de la ciutat, que es converteixca en un full de ruta realista i lligat a un model sostenible que difereix en gran manera dels plantejaments d’un PGOU redactat abans del 2007.

Donada la importància d’aquesta revisió, sol·licitada a la Conselleria de Medi Ambient amb la finalitat de realitzar algunes modificacions que permeten aprovar i disposar d’un document guia acord a les necessitats reals de desenvolupament urbanístic de la ciutat, els socialistes han celebrat una Junta de Portaveus junt a la resta de grups polítics per a informar a tota la corporació municipal d’aquesta qüestió. D’aquesta manera, el procés de revisió s’ha obert a la participació i el diàleg amb totes les forces polítiques amb l’objectiu de dotar a la ciutat d’un PGOU fruit del consens.

El secretari general del PSPV-PSOE d’Onda, Ximo Huguet, ha explicat que “aquest és un projecte de vital importància per al futur d’Onda que situarà a la ciutat en una posició estratègica, per la qual cosa hem de gestionar-lo des del consens amb la resta de forces polítiques, amb la ciutadania i amb la Generalitat”.

Huguet ha afegit que “apostem per un model de ciutat de noves oportunitats i acord a les lleis urbanístiques i a la situació econòmica i social actual, que poc té a veure amb un Pla General redactat fa més de 10 anys obsolet i lligat a un model expansiu i inviable. Aquesta revisió posa fi a la paràlisi i el bloqueig, i obri les portes a un PGOU sostenible i viable que impulsarà el desenvolupament d’Onda”.


Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.