El PSOE lamenta que el Partit Popular es posicione en contra del nou pavelló

  • El secretari d’organització, Ángel Badenas critica que “el PP s’haja dedicat a mentir sobre uns sobrecostos que no existeixen donant xifres errònies”

El secretari d’organització del PSPV-PSOE d’Onda, Àngel Badenas ha lamentat que el Partit Popular s’haja posicionat en contra del nou pavelló per a la gimnàstica que es construirà en la zona on se situava l’empresa Persidecor. Badenas explica que “aquesta nova infraestructura va a suposar un nou impuls per a la nostra ciutat i una millora en les condicions en les quals es practica esport. Es tracta d’un pavelló que s’adaptarà per a la gimnàstica i altres esports similars que requerisquen de les instal·lacions, però també ajudarà als altres clubs locals, ja que alliberarà els altres espais dels quals disposem a Onda i podran disposar d’espai per a dur a terme les seues activitats”.

L’equip de govern que lidera l’alcalde socialista, Ximo Huguet, portava en el programa electoral la construcció d’aquest pavelló i és una clara aposta per situar a Onda com una ciutat saludable, ja que la pràctica de l’esport és molt important per a seguir consolidant aquest projecte. Així mateix, Badenas critica que “el PP d’Onda, que en quatre anys va ser incapaç de donar-li una solució al Club de Gimnàstica local, està ara posant pals en les rodes, com ens té acostumats a fer en tot allò que podria significar un avanç per a la nostra localitat. S’han instal·lat en el no permanent” ja afig que “no anem a acceptar cap lliçó dels regidors del Partit Popular quan en quatre anys van abandonar totes les instal·lacions esportives i quan arribem a l’equip de govern ens les trobem en un estat lamentable”.

“A més, el PP d’Onda ha fet afirmacions falses sobre la construcció d’aquesta infraestructura. No hi ha cap sobrecost perquè no s’han començat les obres, l’única cosa que ha fet el govern local ha sigut declarar el projecte com a plurianual, ja que es veurà reflectit en dos exercicis pressupostaris. Dónes del PSOE els informem, ja que ells sembla que no han volgut o no han sabut assabentar-se, que el cost va a ser de poc més d’un milió d’euros”, conclou el secretari d’organització del PSOE a Onda.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.