El PSOE d’Onda celebra que l’atur haja baixat de les 2.000 persones en aquesta legislatura

  • Des de 2008 no s’aconseguien xifres similars en la ciutat d’Onda i els socialistes insten a les administracions al fet que es facen esforços perquè els llocs de treball que es creen siguen de millor qualitat cada vegada.

El PSPV-PSOE a Onda celebra que l’atur s’haja reduït a menys de 2.000 persones durant els dos primers anys de legislatura en la localitat segons dades del Servef (Servei Valencià d’Ocupació i Formació). Unes xifres que no s’aconseguien des de l’any 2008. El secretari de política municipal del PSPV a Onda, Juan Miguel Salvador, indica que “encara que l’Ajuntament no té competències en aquest àmbit, està treballant molt bé per a tractar de reduir aquesta xifra de desocupació que va aconseguir el seu màxim quan governava el Partit Popular a Onda, amb xifres superiors als 3.000 aturats. La ciutadania és important per a aquest govern, és per açò que els socialistes volem millorar la seua situació i que les i els ondenses disposen d’un lloc de treball i que siga de qualitat”.

A les dades proporcionades pel Servef, cal sumar els obtinguts per l’EPA (Enquesta de població activa), en la qual mostra que en els dos últims anys s’han sumat més d’1.000 ocupacions en la ciutat d’Onda. Des de l’inici de l’actual legislatura s’han realitzat propostes per part del govern per a incentivar la contractació i la generació d’ocupació, com ha sigut la contractació d’empreses locals per a l’execució d’activitats com les actuacions urbanístiques de les millores de barris. Salvador afirma que “des del principi, la reducció de l’atur en la localitat ha sigut un dels principals objectius de l’equip liderat per l’alcalde Ximo Huguet, per açò segueix treballant per a continuar aquesta tendència positiva, crear oportunitats per a totes i tots i no deixar-se a ningú pel camí”.

Salvador insta “al govern local a seguir treballant en aquesta línia i a totes les administracions, provincial, autonòmica i estatal, al fet que cada vegada les ocupacions siguen de millor qualitat, ja que generar ocupacions és important però no ha de fer-se a qualsevol preu, volem que els nostres ciutadans tinguen bons llocs de treball que els permeta desenvolupar la seua vida”, a més conclou que “és necessari lluitar contra la precarietat a més de per l’ocupació femenina, en el qual hi ha més desigualtat, amb una taxa d’atur superior a la de l’ocupació masculina”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.