El Festival de Mikelfest s’uneix a la programació de la Fira de Sant Miquel

 

  • Onda presenta el cartell que comptarà amb l’actuació dels grups Candela Roots, Mafalda i Bonobos el pròxim 22 de setembre

El tinent d’alcalde de Cultura de l’Ajuntament, Lluís Pastor, ha presentat aquest matí el ‘MikelFest’, un conjunt de concerts que es realitzaran el 22 de setembre dins de la programació de la Fira de Sant Miquel d’Onda. Del 22 al 24, aquesta fira convertirà la ciutat en un aparador de moda, oci, gastronomia i comerç a ulls de tota la província. Pastor ha avançat que, pròximament, des de l’àrea de Dinamització Econòmica que encapçala el tinent d’alcalde Ángel Badenas, es presentarà aquest festival que té com a objectiu dinamitzar la ciutat, potenciar l’economia local i atraure visites al municipi. «L’ Ajuntament continua treballant per ultimar la programació de la Fira de Sant Miquel, que es presentarà amb la resta d’activitats pròximament», ha informat Pastor.

En aquesta nova edició, el Mikelfest s’unirà a la variada oferta d’oci de la Fira de Sant Miquel. En aquest sentit, Lluís Pastor ha destacat «la gran coordinació que hi ha hagut entre les àrees de Cultura i Turisme, i amb Hosturionda (Associació Local d’Hostaleria i Turisme d’Onda), per tal de fer una potent programació. El MikelFest és només un avanç d’un gran esdeveniment festiu en el qual estem fent esforços en comú per tal de fer-lo el més participatiu i cultural possible».

Pastor ha detallat que «en el Mikelfest es podrà gaudir de les actuacions de tres grups musicals distints, en concret, els valencians Candela Roots, que oferiran als assistents un concert de música reggae, i Mafalda, que ho farà amb el seu punk-rock; així com els catalans Bonobos, que delectaran al públic amb la seva música fusió, en una sessió continua que començarà a les 22 hores. Els concerts tindran lloc al Raval de Sant Josep i l’entrada serà totalment gratuïta».

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.