El PSOE d’Onda fa balanç dels dos anys de govern amb la vista posada en els reptes del futur

  • El secretari general, Ximo Huguet, ha manifestat que s’està complint amb el programa electoral pactat malgrat les dificultats que es van trobar després dels quatre anys del govern nefast del Partit Popular

El PSPV-PSOE a Onda ha fet un balanç molt positiu dels dos anys de legislatura al capdavant del govern municipal. L’alcalde de la localitat, Ximo Huguet, i els set regidors socialistes van reunir a més de mig centenar de militants en un acte on cada responsable va fer balanç de les seues àrees. El secretari general i primer edil va destacar que “en aquest equador de la legislatura hem anat complint el programa electoral amb el qual ens presentem a unes eleccions en les quals el canvi era necessari per a la ciutadania d’Onda, ja que no podia continuar el partit que va fer una gestió nefasta”.

Huguet ha manifestat que “hem dut a terme una gestió en què, baixant els impostos més importants i disminuint algunes taxes, hem aconseguit reduir el deute de l’Ajuntament que en 2015 era de 5 milions d’euros i que en 2018 serà de poc més de 3 milions. A més, hem garantit els servicis socials a la ciutadania, augmentant les ajudes que existien i creant noves perquè volem construir la nostra ciutat entre totes i tots sense deixar-nos a ningú pel camí”.

Les i els socialistes han apostat, segons han explicat, per les xicotetes obres que augmenten la qualitat de vida de la gent, en contra d’un Partit Popular que solament es preocupava per grans obres en el centre. “Hem dut a terme xicotetes obres per un valor de més de 5 milions d’euros amb el Pla de Millora de Barris d’Onda, que s’ha desenvolupat en totes les zones de la localitat. Una altra mostra que cada ciutadà importa per a aquest govern”, assegura l’alcalde socialista.

Finalment, Ximo Huguet ha argumentat que “anem a seguir complint amb el nostre programa, amb les ajudes que hem rebut gràcies a l’esforç que ha fet aquest equip de govern, com els Fons Feder en l’Estratègia DUSI o els ARRU. Tenim l’objectiu de posar a Onda en el lloc que es mereix i seguir augmentant la qualitat de vida de les veïnes i veïns, per açò anem a seguir sol·licitant l’ajuda de totes i tots per a construir la millor ciutat possible”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.