El PSOE critica que Aguilella vote una cosa a Onda i una altra en la Diputació

  • El secretari de Política Municipal, Juan Miguel Salvador, afirma que el portaveu del PP no ha aconseguit ni una sola inversió en la seua ciutat i “tan sol és diputat per a defensar els interessos del seu partit i no de la seua ciutat”

El PSPV-PSOE a Onda junt al Grup Municipal de Compromís va presentar una moció en el passat ple municipal en la qual instava a la Diputació de Castelló al fet que impulsara un pla de manteniment per a les escoles, en col·laboració amb la Conselleria. Aquesta moció es va aprovar en el ple municipal i va comptar amb l’abstenció del Partit Popular de la localitat. No obstant açò, en el ple de la Diputació de Castelló va quedar desestimada amb el vot en contra del PP, del que forma part el regidor, Salvador Aguilella. El secretari de Política Municipal del PSPV a Onda, Juan Miguel Salvador, assegura que “no aconseguim comprendre aquesta incoherència de Aguilella que demostra que no està en la Diputació per a defensar els interessos de la seua localitat, si no per a defensar l’interès del seu partit”

Salvador comenta que “aquesta votació demostra la doble cara de l’edil del PP, que ací a Onda fa un discurs, però en la Diputació no recolza la mateixa iniciativa. Què ha aportat a Onda Aguilella en aquests dos anys com a diputat provincial? Gens. La seua posició no ha repercutit en cap benefici per a les i els ondenses, solament li ha beneficiat a ell mateix amb un bon salari i un cotxe oficial com recompensa pels serveis prestats al partit”.

El secretari de Política Municipal de l’executiva socialista a Onda assegura que “li demanem al senyor Aguilella que treballe més pels interessos de la seua localitat i que no tinga aqueixes contradiccions de recolzar unes iniciatives a Onda i després, on pot ser efectiu el seu vot, les bloquege. No obstant açò, sabem que ja no enganya a ningú i les veïnes i veïns coneixen aquestes contradiccions”. Així, Salvador conclou recordant al regidor del PP municipal “que està en la Diputació treballant per a la ciutadania, que és qui li paga el sou, i no solament per al seu partit”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.