El PSOE d’Onda lamenta la nul·la col·laboració del PP amb el EDUSI

  • El secretari d’organització, Ángel Badenes, critica que els populars s’hagen limitat “a posar pals en les rodes de l’equip de govern quan no van aconseguir portar ni un sol euro d’ajudes externes a la localitat”

El PSPV-PSOE a Onda al capdavant de l’equip de govern municipal ha aconseguit 2,5 milions d’euros en subvencions dels fons Feder de la Unió Europea gràcies a l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI). No obstant açò, tal com lamenta el secretari d’organització dels socialistes en la localitat, Ángel Badenas, “el Partit Popular no ha contribuït gens a aquest assoliment. En lloc de col·laborar en un projecte de ciutat, que a més s’ha consensuat amb la ciutadania, tan solament efectuen crítiques a l’equip de govern en una actuació que serà beneficiosa per a tota la localitat, ja que serà una injecció de fons molt important per a totes i tots els ondenses”.

“És trist que el PP no pense en els beneficis de la seua ciutat i estiga fent càlculs electoralistes pensant que aquestes ajudes europees els puguen perjudicar. Nosaltres, des del PSPV-PSOE pensem que açò és positiu per a Onda en la seua globalitat”, explica Badenas, que afig que “des de l’oposició, en lloc de col·laborar en el projecte, que ha estat obert a tota la localitat, s’han dedicat a posar pals en les rodes i a intentar crear una sensació negativa sobre ell, quan en quatre anys de govern no van ser capaços de portar ni un sol euro d’ajudes externes a la localitat”.

Així mateix, el secretari d’organització de les i els socialistes ondenses assegura que “malgrat la poca col·laboració del Partit Popular, a qui sembla no haver-li assegut bé la notícia que Onda va a rebre 2,5 milions d’euros, anem a seguir treballant des del govern municipal per a completar un projecte que millore la nostra localitat i ho anem a fer amb la col·laboració de tots els agents socials. Hem demostrat que l’única cosa que ens importa és que Onda seguisca caminant cap a l’excel·lència i que el nostre objectiu és construir la ciutat entre totes i tots els que estiguen disposats a participar”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.