El PSOE d’Onda celebra l’1 de maig reivindicant plans d’ocupació a les administracions

  • El secretari general, Ximo Huguet, posa en valor les accions que s’han dut a terme des del govern municipal com Onda Insereix o Onda Innova perquè, Onda torne a ser un poble d’oportunitats per a totes i tots.

El PSPV-PSOE a Onda ha celebrat el seu tradicional menjar del primer de maig, festa del treball en la qual l’alcalde socialista de la localitat i secretari general de l’agrupació, XimoHuguet, ha dut a terme un discurs. En les seues paraules, Huguet ha reivindicat plans d’ocupació a les administracions com el Govern de Rajoy, la Generalitat o la Diputació de Castelló. “El Govern d’Espanya ha perpetrat els Pressupostos Generals de l’Estat més perjudicials per a Onda des de fa molt temps i ha oblidat els interessos de la nostra localitat. Per açò, hem presentat diverses al·legacions entre les quals sol·licitem un pla de reindustrialització per a la ceràmica, que crearia ocupació de qualitat. És imprescindible que Rajoy escolte les nostres peticions perquè ens juguem molt”, ha explicat el secretari general socialista.

“Som conscients que, des de l’Ajuntament, no tenim competències per a crear llocs de treball, però sí que podem dur a terme accions encaminades a incentivar-ho. Aquest equip de govern socialista treballa en aquesta matèria des de l’inici de legislatura. El descens de l’atur en quasi mil persones des de l’inici de legislatura ens motiva a seguir treballant amb més força en aquestes accions, perquè, Onda torne a ser una ciutat d’oportunitats per a totes i tots”, ha comentat Huguet, qui ha afegit que “estem contents, però sabem que amb açò no es prou, hem de seguir treballant amb l’ajuda de les altres administracions per a acabar amb aquest drama social”.

El secretari general ondense va posar en valor els programes que ha creat el govern local com Onda Innova, que s’ha presentat aquesta setmana i que són unes ajudes econòmiques per a emprenedors que vulguen iniciar el seu negoci en la població. “L’objectiu és crear nous negocis que tinguen aqueix component innovador, així com afavorir la creació d’empreses en certes zones de la població que es puguen potenciar, per a millorar notablement la seua activitat econòmica al llarg de la legislatura, com és el centre històric”, ha explicat Huguet.

“Un altre dels programes que les i els socialistes hem engegat des de l’Ajuntament i que hem de posar en valor per a reivindicar la nostra acció de govern és l’oficina Onda Insereix, que està donant uns resultats elevats d’inserció laboral. A més, també hem engegat diferents cursos per a aturats i formació a la carta d’acord amb les necessitats que ens sol·liciten les empreses. Així mateix, hem concedit incentius fiscals i ajudes de contractació a les empreses locals”, ha relatat el líder socialista.

Finalment, Huguet ha conclòs que “les i els socialistes hem d’estar orgullosos del treball que fem en la localitat i el que estan exercint les nostres companyes i companys en la Generalitat, que han dut a terme un canvi notori en una administració que s’havia desentès durant anys del nostre municipi i amb la qual ara existeix una relació excel·lent. Una mostra més s’ha pogut veure aquesta setmana, quan els responsables autonòmics i els locals hem signat un conveni per a una edició del programa Avalem Joves a Onda, per la qual 10 persones menors de 30 anys de la nostra ciutat es veuran beneficiades d’ajudes en la seua formació i accés al mercat laboral”.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.