El PSOE d’Onda aposta per les xicotetes obres per millorar el municipi

  • El secretari general, Ximo Huguet, ha manifestat que des de l’equip de govern s’ha creat un Pla Municipal de Millora de Barris que cerca facilitar la mobilitat i l’accessibilitat en totes les zones de la població

El PSPV-PSOE a Onda aposta per les xicotetes obres en la localitat que milloren la vida de la ciutadania. Des de l’equip de govern, que encapçala el secretari general dels socialistes d’Onda i alcalde, Ximo Huguet, s’ha dut a terme una gran quantitat de xicotetes obres, englobades dins del Pla Municipal de Millora de Barris, que cerquen millorar l’accessibilitat i la mobilitat en totes les zones de la població.

Huguet manifesta que “en el pressupost de 2017 hem previst una inversió de quasi 400.000 euros per a aquestes xicotetes obres que van a fer d’Onda una ciutat més accessible per a totes i tots. Es tracta de xicotetes millores en tots els barris de la ciutat, en les quals l’opinió de les veïnes i veïns conta, perquè des del PSPV-PSOE pensem que cada persona conta per a construir el seu municipi”. Al llarg d’aquests dos anys de legislatura l’equip de govern amb majoria socialista ha invertit prop de dos milions d’euros en el Pla de Millora de Barris.

“Volem fer d’Onda una ciutat més saludable per a obtenir una millor qualitat de vida de les i els ondenses, és per açò que, enfront de les grans obres que proposava el Partit Popular que solament afectaven a la zona centre de la població, nosaltres cerquem actuar en cada racó d’Onda, perquè els nostres barris i pedanies també conten per al govern socialista”, explica Huguet.

El secretari general del PSPV-PSOE conclou que “és un objectiu clar del govern socialista que Onda torne a ser una ciutat habitable, dinàmica i sostenible, a través d’inversions que aconseguisquen al mateix temps un rendiment social i apostant per les empreses locals, que són el motor de la nostra economia i que han de seguir sent-ho”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.