El PSOE d’Onda aconseguirà reduir el deute municipal un 40%

  • El secretari general, Ximo Huguet, ha manifestat que la intenció de l’equip de govern que encapçala el nostre partit és que el deute passe dels 5 milions d’euros en 2015 a menys de 3 en 2017

El PSPV-PSOE a Onda al capdavant de l’equip de govern municipal aconseguirà reduir el deute de l’Ajuntament en un 40% en poc més de dos anys al capdavant de l’executiu local. El secretari general del PSPV a Onda i alcalde de la ciutat, Ximo Huguet, indica la voluntat de les i els socialistes de fer que “les i els ondenses no hagen de pagar el balafiament dels quatre anys de Partit Popular al capdavant de l’Ajuntament, període en el qual el deute va augmentar considerablement. Hem demostrat que sabem gestionar l’economia i vam reduir el deute de 5 milions d’euros a 3,6 en el període que va del 2015 al 2016, significant un 30% aproximadament”.

Les previsions que manegen des del partit socialista asseguren que enguany es tornarà a reduir aqueixa xifra en 800.000 euros més i se situarà en menys de 3 milions d’euros, aconseguint així una reducció d’un 40% des de juny del 2015, quan es va aconseguir el govern per part dels socialistes, fins al final del 2017. “Contra el mantra que repeteix la dreta que l’esquerra no sap gestionar l’economia, les i els socialistes vam demostrar amb fets que no és així. A Onda, hem aplicat una política d’austeritat, però sense reduir els serveis que prestem a la ciutadania”, explica Huguet.

El secretari general local afirma que “hem aconseguit aquestes millores en l’economia local després de no sol·licitar cap préstec en els exercicis 2016 i 2017, com sí es venia fent en anys anteriors. L’equip de govern socialista fa ús del romanent per a no sol·licitar aquests crèdits, en un exercici de responsabilitat i bona gestió dels diners de tots els ondenses” i conclou que “de no ser estrictament necessari, no anem a efectuar cap operació financera més perquè, fins al moment, comptem amb capacitat monetària per a efectuar totes les inversions en la nostra població que milloren la qualitat de vida de totes i tots els ondenses”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.