El PSOE d’Onda denuncia que el Govern de Rajoy torna a oblidar la ciutat en els PGE

  • El secretari d’organització de l’agrupació local, Ángel Badenas, critica la nul·la inversió de l’executiu central que oblida infraestructures tan importants i necessàries com la caserna de la Guàrdia Civil

El secretari d’organització del PSPV-PSOE a Onda, Ángel Badenas, ha criticat durament al Govern de Mariano Rajoy que no invertirà ni un euro en la ciutat d’Onda en el 2017, tal com indiquen els Pressupostos Generals de l’Estat que s’han presentat aquesta setmana. “Assistim amb preocupació a l’oblit al que ens ha sotmès, una vegada més, el Govern d’Espanya, que no atén a les peticions de la nostra ciutat en infraestructures prioritàries com la construcció de la caserna de la Guàrdia Civil en la localitat o la neteja del llit del riu per part de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer”, indica Badenas.

Així, el dirigent socialista a Onda assegura que “el Partit Popular torna a menysprear els nostres interessos i a castigar a la nostra localitat. Des que ostenten el govern d’Espanya, les inversions en la nostra ciutat s’han vist reduïdes dels 331 euros per habitant de l’any 2010 als 0 euros que portem rebent des del 2014” i afig que “anem a instar al Govern al fet que rectifique. Ja estem treballant en les esmenes que presentarem perquè no podem permetre que aquest abandó es perllongue més en el temps”. Així mateix, assegura Bandenas que “per nosaltres no va a quedar, anem a seguir reivindicant, però la pilota està en la teulada del Govern, en aquest cas del Partit Popular, que ha d’acceptar aquestes reclamacions”.

Finalment, des del PSPV PSOE d’Onda conclouen que “com ho venim fent des del 2014, a més de la construcció de la caserna de la Guàrdia Civil i la neteja dels llits, anem a demanar ajudes per a una millor reindustrialització del sector ceràmic o inversions derivades del 1% cultural per a la gran quantitat de patrimoni que té la ciutat d’Onda i que necessita de la col·laboració de totes les administracions”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.