El PSOE d’Onda al·lega els PGE per a reclamar els oblits del Govern de Rajoy

  • El secretari general, Ximo Huguet, sol·licita, a través del diputat pel PSOE a Castelló ArtemiRallo, infraestructures tan importants i necessàries com la caserna de la Guàrdia Civil o la neteja del llit del riu.

El PSPV-PSOE a Onda ha al·legat els Pressupostos Generals de l’Estat del Govern de Mariano Rajoy. El secretari general del partit en la localitat i alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha sol·licitat a través del diputat del PSOE en la província de Castelló, Artemi Rallo, la inversió en infraestructures importants i necessàries per a la ciutat d’Onda. “Davant aquesta situació d’oblit contínua en el temps del Govern, hem decidit actuar i al·legar perquè atenga les nostres peticions que són essencials per a millorar la situació de la nostra ciutat” indica Huguet. Així, les i els socialistes han demanat al Govern que es replantege la inclusió en els PGE de la caserna de la Guàrdia Civil a Onda o la neteja del llit del riu per part de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.

El secretari general del PSPV-PSOE d’Onda afig que “com ho venim fent des del 2014, a més de la construcció de la caserna de la Guàrdia Civil i la neteja dels llits, hem demanat ajudes per a una millor reindustrialització del sector ceràmic o inversions derivades del 1% cultural per a la gran quantitat de patrimoni que té la ciutat d’Onda i que necessita de la col·laboració de totes les administracions”.

El dirigent socialista i primer edil a Onda assegura que “el Partit Popular menysprea de nou els nostres interessos i castiga a la nostra localitat. Des que ostenten el govern d’Espanya, les inversions en la nostra ciutat s’han vist reduïdes dels 331 euros per habitant de l’any 2010 als 0 euros que portem rebent des del 2014” Així mateix, Huguet assegura que “continuarà reivindicant les decisions del Govern Central en les quals es perjudiquen injustament els interessos de tots els ondenses”

Finalment, Huguet sol·licita als responsables del Partit Popular d’Onda que “ja que ostenten el poder en el Govern central facen una bona labor convencent als diputats del seu partit perquè aquestes esmenes i al·legacions es tinguen en compte, perquè són inversions molt necessàries per a la nostra localitat i que ens van a permetre millorar la qualitat de vida de la nostra ciutadania”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.