Onda coordina els efectius de seguretat de cara les festes de Setmana Santa i Pasqua

  • A la Junta Local de Seguretat, copresidida per l’alcalde Ximo Huguet, i el subdelegat de Govern de Castelló, David Barelles, s’ha destacat el descens de les infraccions penals en Onda en l’últim any

Aquest matí s’ha celebrat la Junta Local de Seguretat, a l’Ajuntament d’Onda, que ha estat copresidida per l’alcalde de la ciutat, Ximo Huguet, i el subdelegat de Govern de Castelló, David Barelles. També han participat representants de la Policia Local, com l’Intendent Principal Cap i l’Oficial Cap d’Administració; així com comandaments de la Guàrdia Civil i de la Unitat Adscrita al Cos Nacional de Policia de la Comunitat Valenciana.

Durant la reunió, s’han establit les bases per les quals els efectius de les tres Forces i Cossos de Seguretat es coordinaran de cara a la celebració de les pròximes festes de la Setmana Santa i Pasqua. Concretament, es farà especial insistència i es duplicaran els serveis durant els dos caps de setmana, ja que confluiran els actes religiosos amb diversos esdeveniments esportius, la Pasqua Taurina i la Pasqua del Col·lectiu Sonora, per la qual cosa s’espera que se sobrepasse la xifra de 6.000 persones en la suma d’esdeveniments.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha valorat les dades aportades de seguretat ciutadana a la localitat, i ha animat a treballar en la mateixa direcció, perquè els actes programats siguen “un èxit de participació ciutadana i també de seguretat”.

Per la seva banda, el subdelegat del Govern de Castelló, David Barelles, ha destacat “l’important augment” de la seguretat que s’està registrant en la localitat d’Onda, gràcies a la coordinació de totes les Forces i Cossos de Seguretat. Concretament, en l’últim exercici 2016, “l’índex d’infraccions penals s’ha reduït en un 1,27%”, alhora que “el nivell d’esclariments de delictes és del 45%” en la localitat.

La col·laboració de la Guàrdia Civil, la Policia Local i de la Unitat Adscrita està sent efectiva, per aquest motiu anem a treballar en la línia de reforçar la coordinació de tots els efectius, en benefici de tots els onders”, ha finalitzat David Barelles.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.