Onda consciència, defèn i promou la igualtat a través de l’exposició d’Àngels Mallén, ‘DONA’m foc’

Aquest matí s’ha inaugurat amb una performance l’exposició d’Àngels Mallén Olucha, que porta per títol ‘DONA’m foc’ i que està inclosa en el variat programa d’activitats del Març de la Dona que ha organitzat l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament d’Onda que gestiona el regidor Asensio Blaya.

Es tracta de l’exposició d’una jove artista local que ha mostrat a través d’una col·lecció d’il·lustracions el seu propi pensament sobre la lluita per la igualtat. En aquest sentit, Blaya ha afirmat que, “per a l’Ajuntament d’Onda, és un honor comptar amb aquesta activista feminista, que treballa per a conscienciar, defendre i promoure l’alliberament de la dona en la nostra societat a través del seu art”.

Aquesta mostra gratuïta romandrà oberta al públic durant tot el mes de març, a la Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultura, de dilluns a dissabte, en horari d’11.00 a 13.30 hores i de 17.30 a 20.30 hores.

Durant la inauguració, Blaya ha recordat els actes que componen aquest programa de sensibilització i educació en el foment de la igualtat, que se sumen a les iniciatives que planifica l’Ajuntament durant tot l’any. En aquesta línia, ha assenyalat que demà diumenge 5, a les 19.00 hores, se celebrarà a La Cassola la ‘V Lliga d’improvisació Teatral’, que versarà sobre la dona i la igualtat. Així mateix, ha explicat que durant tot el mes es realitzaran diverses i variades activitats, com a tallers de defensa personal, projeccions de pel·lícules, teatre-fòrum dirigit als més joves, o la representació de l’obra de teatre el dissabte 11, en la qual les actrius locals Carme Juan i Maite Gil, a dos veus, oferiran un espectacle amb una posada en escena moderna, en la que a través de la música, la dansa i les projeccions, introduiran a l’espectador en la vida i obra d’Anna Rebeca Mezquita, una il·lustre poetessa i la primera dona d’Onda a guanyar els ‘Jocs Florals’.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.