Més de 700 joves promeses participaran en una nova edició del Torneig de la Ceràmica

  • L’Ajuntament d’Onda, a través del regidor d’Esports, Francisco Chalmeta, ha presentat el XI Torneig de la Ceràmica que organitza l’escola de futbol base del CD Onda i que se celebrarà el 14 i 15 d’abril. A la roda de premsa també va assistir el president de les escoles del CD Onda, Jordi Lucena, i el seu director esportiu, Quique Guillamón.

 

Participaran més de 700 jugadors de 18 clubs, repartits en 56 equips. Cada categoria Querubí, Prebenjamí, Benjamí i Aleví formarà 2 grups de 4 equips, que s’enfrontaran entre si. Passaran a semifinals els dos primers classificats.

 

Els camps de La Serratella, l’Olímpic i la Cossa seran els escenaris d’aquests partits, que començaran a les 9.00 hores. Duraran entre 25 i 40 minuts segons la modalitat i les finals es jugaran a les 18.00 hores.

Francisco Chalmeta ha ressaltat que el torneig “és un referent en el futbol base provincial i nacional”. Aquesta edició comptarà amb la presència d’equips de primer nivell com València CF, FC Barcelona o Atlètic de Madrid. “D’aquesta manera, l’equip de govern recolza l’esport base i potència una ciutat saludable a través d’aquests tornejos participatius”, ha conclòs el regidor.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.