L’alcalde d’Onda destaca l’augment de les polítiques inclusives com a element de cohesió social

L’Ajuntament d’Onda ha destinat durant 2016 més de 600 mil euros per a ajudes destinades a pagar el lloguer, l’alimentació, la llum i l’aigua a les famílies del municipi, segons ha indicat l’alcalde Ximo Huguet en una roda de premsa en la qual ha donat compte dels punts més destacats que s’han tractat aquest matí en la Junta de Govern Local. De la mateixa manera, Huguet ha informat que en l’exercici passat, l’Ajuntament Onda va aprovar ajudes per a renda garantida de ciutadania valorades en 282.456 euros. Aquestes dades reflecteixen la prioritat de l’equip de govern, “preocupat a realitzar accions inclusives que milloren la vida de les famílies del municipi”.

Continuant amb aquestes polítiques, l’equip de govern ha incrementant les partides pressupostàries de 2017, per a impulsar la cohesió social, i lluitar contra la pobresa energètica i l’exclusió. En aquest sentit, ha recordat que el Pressupost Municipal és de marcat caràcter social. “dels 25 milions del Pressupost Municipal, 2,3 milions es destinaran a mesures transversals que impulsaran la cohesió social i lluitaran amb la pobresa i l’exclusió, articulades a través d’un pla estratègic”, ha assegurat Huguet.

A continuació, l’alcalde d’Onda ha posat sobre la taula un altre punt del dia de la Junta de Govern Local i ha anunciat que s’ha aprovat la proposta de l’expedient per a l’adjudicació del contracte d’obres de ‘Pavimentació de la mitjana del carrer Moncofa’. Amb aquesta actuació, que tindrà una inversió total de 163.420 euros, l’equip de govern donarà una solució als veïns. “Es tracta d’una intervenció amb la qual es completa la pavimentació de la pastilla central de l’albereda, aconseguit el carrer Alqueries, i amb les qual es pretén solucionar les xicotetes molèsties que es troben els onders al seu dia a dia”, ha afirmat Huguet. Després de diverses reunions amb els veïns i el posterior estudi dels tècnics municipals de l’àrea, l’equip de govern continua complint amb les peticions dels onders de forma gradual per a evitar molèsties. Finalment, l’alcalde ha avançat que durant la legislatura, “aquest equip de govern seguirà centrat a dur a terme xicotetes obres necessàries per a Onda i que ajuden a millorar la qualitat de vida de la ciutadania”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.