L’Ajuntament d’Onda millora la ciutat gràcies al servei gratuït 010

  • L’equip de govern treballa a millorar el disseny d’aquest servei a través d’una aplicació que permetrà oferir una resposta més ràpida

L’Ajuntament d’Onda continua avançant a acostar l’administració al ciutadà a través de distintes ferramentes. El tinent d’alcalde de l’àrea de Territori, Sostenibilitat i Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, ha informat que, des d’arribada de l’equip de govern, els onders han apreciat una major predisposició de l’Ajuntament a escoltar-los i solucionar els seus problemes a través de les distintes vies que ofereixen. “

Són molts els onders que es comuniquen amb l’Ajuntament a través dels mitjans telemàtics, permetent una major eficàcia a l’hora de resoldre les reclamacions o suggeriments”, ha assenyalat Badenas. Per això, l’equip de govern no sols continua apostant pel 010, un servei telefònic gratuït per al ciutadà, i per la bústia de suggeriments de la web municipal, sinó que treballa “per a millorar-ho”.

La generalització dels mòbils amb Internet ha obert al consistori noves possibilitats per a connectar al ciutadà amb l’administració local. “Aquest llit de diàleg directe no existia fins fa poc, per la qual cosa estem treballant en el disseny d’una aplicació mòbil que permetrà realitzar ‘in situ’ una denúncia o suggeriment sobre totes les qüestions ciutadanes que interessen als onders a través del telèfon”, ha destacat Badenas, qui ha explicat que “aquesta línia de treball permetrà una resposta més ràpida per part del consistori”.

A través del 010 i la bústia de suggeriments, els ciutadans poden comunicar al consistori incidències que puguen sorgir en els espais de titularitat municipal, com a parcs, jardins o via pública. Des de la implantació d’aquesta ferramenta, el ciutadà col·labora en el manteniment de la ciutat, inclús traslladant incidències com el deteriorament d’algunes vies pecuàries de titularitat de la Conselleria o l’existència de residus abandonats en espais oberts. La millora en l’efectivitat des de l’entrada de l’equip de govern ha permès que en 2016 hi hagi menys peticions i reclamacions respecte a 2015. Un fet que segons Badenas constata “el canvi en la comunicació del govern amb els ciutadans i la nova línia d’actuació de l’equip de govern de l’alcalde Ximo Huguet, que té com a objectiu que Onda siga una ciutat saludable i inclusiva, oferint més serveis i de més qualitat per a tots i totes”. Amb l’objectiu de millorar la capacitat de resposta d’Ajuntament a resoldre aquestes incidències i adaptar-se a les noves tecnologies, Badenas ha avançat que l’Ajuntament presentarà pròximament el nou servei 010, “que permetrà tenir un major control sobre la ciutat”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.